Balneomedcenter - cel mai modern spital privat din Oltenia

Balneomedcenter este cel mai important brand medical privat din Valcea. Brandul medical Balneomedcenter include un spital de 4*, cel mai mare spital privat din zona Olteniei (9000 mp), care dispune de cea mai mare si moderna baza de tratament de reabilitare si recuperare medicala si o policlinica, pozitionata in centrul orasului, care se adreseaza prin serviciile disponibile intregii familii (copii, parinti, bunici) sectia de pediatrie fiind foarte bine dezvoltata acoperind peste 500mp.

Brandul medical Balneomedcenter - spital si policlinica- propune un concept in care pacientul este elementul central , iar nevoile si specificul afectiunilor sunt integrate individual si personalizat pentru un parcurs impecabil al tratamentului.

Dotarile ultra moderne, conditiile moderne de spitalizare si tratament, cea mai mare si moderna baza de recuperare medicala din Oltenia, echipa medicala formata din specialisti in domeniul alocat, laborator propriu ultraperformant, alaturi de increderea si aprecierea primita din partea pacientilor, pozitioneaza Balneomedcenter ca o prima optiune in servicii medicale la standarde occidentale, nu doar in judetul Valcea, dar si la nivel regional si national.

Astfel, cele trei dorinte ale medicinii moderne, profilaxia, curativismul si recuperarea se regasesc sub amprenta  aceluiasi brand medical, Balneomedcenter.

Spitalul Balneomedcenter asigura servicii medicale spitalicesti in regim de internare  continua, in sectiile de Recuperare Medicala, Geriatrie si Gerontologie si Medicina Interna, pacientii asigurati CAS putand beneficia de servicii gratuite in cadrul spitalului.In cadrul Secției de Recuperare Medicală, pacienții internați beneficiază de consult de specialitate, elaborare schemă de tratament, consulturi interdisciplinare acolo unde diagnosticul impune și nu în ultimul rând de tratamente cu 4 proceduri pe zi. Tratamente de înaltă performanță realizate de aparatură și echipamente speciale pentru diagnostic și tratament de recuperare cardiovasculara, respiratorie, recuperare ortopedică și neurologică.

Incepand cu data de 3 Ianuarie 2017 in incinta Spitalului Balneomedcenter , pacientii cu probleme ale aparatului gastrointestinal pot efectua investigatii de endoscopie digestiva superioara si inferioara (colonoscopie,rectoscopie) cu sau fara manopere conexe. Investigatiile sunt asigurate cu aparatura noua, de ultima generatie iar la solicitarea pacientului si indicatia medicului se asigura stabilirea schemei de algosedare. Investigatiile pentru endoscopie digestiva superioara si inferioara se pot realiza in regim ambulatoriu,in regim de spitalizare de zi sau in regim de spitalizare continua - datorita necesitatii monitorizarii in pregatirea prealabila a pacientului precum si datorita monitorizarii post manopera a pacientului.

In cadrul Policlinicii, Echipa medicala, formata din specialisti de top, asigura pacientilor sai ingrijiri medicale, consultatii , investigatii, analize de laborator , diagnosticare rapida si solutii de tratament pentru specialitati medicale diverse: pediatrie, medicina de familie (inclusiv urgente minore), geriatrie si gerontologie ,neurologie, recuperare medicina fizica si balneologie, medicina interna, gastroenterologie ,dermatologie, psihologie, logopedie, asistenta medicala de specialitate in ambulatoriu si servicii medicale spitalicesti in regim de spitalizare de zi.

www.balneomedcenter.ro

contact@balneomedcenter.ro

www.facebook.com/balneomedcenter