19 afișări

Conferința Națională Multidisciplinară MedDEX, Timisoara

  • 17 februarie 2017
Organizatorul MedSolutions Group
Perioada

17 - 18 Mar 2017

Locul

La Camera de Comerț Industrie Și Agricultură Timis - Piata Victoriei nr.3, Timișoara de la Timişoara (România)

Program:

Ziua  I : 13:00 – 18:00

Ziua II : 09:00 – 13:00

Med Solutions Intl Groupvă invită la prima ediție de anul acesta la Timisoara, a Conferințelor Interdisciplinare MedDEX, ce se va desfășura în perioada 24-25 februarie 2017Camera de Comerț, Industrie și Agricultură TIMIȘ(Piata Victoriei nr.3, Timișoara).

Tema principală a conferințelor MedDEX 2017 este „Managementul și prevenția bolilor în secolul XXI – Necesitatea unei abordări multidisciplinare” . 

Conferința face parte din seria evenimentelor MedDEX organizate în marile centre universitare din România și reprezintă un mijloc de comunicare și schimb de experiență între medicii de familie, medicii specialiști, autorități marcante din domeniul sănătații, cât și farmaciști și asistenți medicali.Președintele și coordonatorul programului și al comitetului științific este Prof. Univ. Dr. Sarah Adriana Nica, din cadrul UMF ”Carol Davila” București.

Evenimentul este creditat cu puncte EMC pentru medici, puncte EFC pentru farmaciști și puncte EMC pentru asistenții de farmacie și asistenții medicali.

Medicii și farmaciștii vor beneificia suplimentar, în urma participării la conferință, de un curs online, creditat cu 18 puncte EMC / EFC.

*Pentru a primi punctajul este necesar să participați activ PE ÎNTREG PARCURSUL CONFERINȚE!.

**Pentru informații suplimentare, vă rugăm să accesați

site-ul: http://www.medsolutionsgroup.ro/

Niciun comentariu la evenimentul Conferința Națională Multidisciplinară MedDEX, Timisoara
Autentificati-va pentru a comenta