Evenimente

A II-a ediție a Congresului Internațional "O provocare a secolului 21: medicina regenerativă - cercetare și aplicații clinice", București


14 - 17 Iun 2017

Bucureşti


Congresul Internațional "O provocare a secolului 21: medicina regenerativă - cercetare și aplicații clinice" a 2-a ediție, 14-17 iunie 2017, București

Congresul Național pentru Studenți și Tineri Medici Editia a XX-a


8 - 11 Dec 2016


Țelul CNSTM este de a promova valorile medicale și de a contribui la continuitatea educației medicale de înaltă calitate. Programul ştiinţific al acestei editii este bazat pe multidisciplinaritatea conferintelor, de mare actualitate şi impact pentru domeniul medical.

Al VIII-lea Congres International de Medicina Anti-Aging


6 - 8 Mai 2016


Am deosebita placere si marea bucurie de a va invita sa fiti alaturi de noi in perioada 06-08 mai 2016, la Hotelului PHOENICIA, Bucuresti, in cadrul celui de-al VIII-lea Congres International de Medicina Anti-Aging, congres creditat EMC.

Mărirea sânilor

Dacă pacienta este nemulţumită de dimensiunea prea mică a sânilor, augumentarea chirurgicală ce utilizează implanturile mamare reprezintă cea mai bună alegere.

acum 9 luni | Citiți articolul

Pledoarie pentru reconstrucţia sânului

O femeie care a trecut prin trauma majoră a cancerului de sân, şi care a supravieţuit acestei încercări a vieţii, consider că este absolut necesar şi obligatoriu să-şi refacă forma corpului şi identitatea de gen. Am constat la absolut toate femeile care au urmat această procedură, o explozie a stării de bine, o creştere indiscutabilă a calităţii vieţii. Femeile devin mult mai optimiste, se reintegrează social cât mai rapid, îşi regăsesc în bună măsură sensul vieţii.

acum 9 luni | Citiți articolul