Evenimente

Publicitatea la medicamente și codurile etice în dezbatere la conferința PRIA Drugs and Medicine Advertising


15 Feb 2017

Bucureşti


PRIAevents, organizează conferința PRIA Drugs and Medicine Publicity în data de 15 februarie 2017, începând cu ora 10.00, eveniment în cadrul căruia vor fi dezbătute teme actuale, de interes pentru sistemul sanitar, alături de toți cei implicați, precum: legea publicității la medicamente și dispozitive medicale, codurile de conduită respectate de industria farmaceutică, codul etic pentru marketingul în industria medicamentelor, rolul reglementatorilor, rolul societăților profesionale, rolul lanțurilor farmaceutice, reglementarea publicității suplimentelor alimentare. De asemenea, rolul mass mediei, dar și al rețelelor sociale vor fi dezbătute.

A treia ediție a Conferinței Naționale de Farmacoeconomie și Management Sanitar


6 - 9 Oct 2016


Abordarea problemelor de fond ale sistemului sanitar din România, deficitar încă în ceea ce privește reformarea sa, constituie obiectivul principal al celei de-a treia ediții a Conferinței Naționale de Farmacoeconomie și Management Sanitar, ce va avea loc în perioada 6-9 octombrie 2016, la Hotel President din Tîrgu-Mureș.

Vitamina D şi osteoporoza

Vitamina D este o substanţă despre care se vorbeşte mult şi care continuă să ocupe un loc important în discuţiile care au loc atât în lumea medicală cât şi printre bolnavi.

acum 2 ani | Citiți articolul

Medicamentele generice: întrebări şi răspunsuri

Un medicament generic este un medicament identic sau bioechivalent cu un medicament original înregistrat, în ceea ce priveşte forma farmaceutică, siguranţa, eficacitatea, calea de administrare, calitatea, indicaţiile terapeutice şi reacţiile adverse.

acum 2 ani | Citiți articolul