FibroTest® și FibroMax® – diagnosticul hepatic prin biomarkerii serici

FibroTest® și FibroMax® sunt singurele teste hepatice serice, care măsoară toate leziunile hepatice (fibroza, activitatea inflamatorie, steatoza, NASH și ASH). În România, în protocoalele naționale, ca alternativă la puncția biopsie hepatică, atât pentru inițierea tratamentului cât și pentru monitorizarea evoluției pacientului infectat cu virus hepatic C este inclus testul FibroMax, iar în cazul infecției cu virus hepatic B sunt recomandate atât FibroMax cât și FibroTest.FibroTest și panelul de teste FibroMax sunt la nivel internațional cele mai utilizate teste neinvazive pentru evaluarea bolilor hepatice: peste 1 milion de teste efectuate în mai mult de 7000 de laboratoare, clinici și spitale.  ...

acum 2 ani | Citiți articolul

Evenimente

Conferința Națională Multidisciplinară MedDEX, Cluj


24 - 25 Mar 2017

Cluj-Napoca

Aula Umf "Iuliu Hațieganu" Cluj-Napoca


Med Solutions Intl Groupvă invită la prima ediție de anul acesta la Cluj-Napoca, a Conferințelor Interdisciplinare MedDEX, ce se va desfășura în perioada 24-25 MARTIE 2017, la Aula ”Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca (Strada Ghe. Marinescu, Nr.23).

Conferința Națională Multidisciplinară MedDEX, Timisoara


17 - 18 Mar 2017

Timişoara

Camera de Comerț Industrie Și Agricultură Timis


Tema principală a conferințelor MedDEX 2017 este „Managementul și prevenția bolilor în secolul XXI – Necesitatea unei abordări multidisciplinare” .

Conferința Interdisciplinară MedAcademy, Brasov


24 - 25 Feb 2017

Braşov

Hotel Belvedere


Health Media vă invită la Brașov, în perioada 24-25 Februarie 2017, la Conferința Interdisciplinară MedAcademy, ce va avea loc la Hotel Belvedere (Str. Stejerișului nr.11, Km 2 Drumul Poienii, Brașov).

Conferinta Nationala Multidisciplinara MedDEX IASI


10 - 11 Feb 2017

Iaşi

Hotel Unirea Iasi


Med Solutions Group vă invită la Iasi, pentru a doua ediție din 2017 a Conferințelor Interdisciplinare MedDEX, ce se va desfasura in perioada 10-11 februarie 2017, la Hotel Unirea Iasi.