„Strategia noastră este să aducem medicina de familie acolo unde îi este locul în societatea românească!“

În perioada 24 – 27 martie 2016, are loc în Bucureşti ediţia a XII-a a Conferinţei Naţionale de Medicina Familiei, organizată de Asociaţia Medicilor de Familie Bucureşti – Ilfov (AMFB) şi Societatea Naţională de Medicina Familiei (SNMF). Pentru a intra în atmosfera evenimentului, stăm de vorba cu Dr. Rodica Tănăsescu, preşedinte SNMF şi vicepreşedinte AMFB.Ce noutăţi aduce această a XII-a ediţie a Conferinţei Naţionale de Medicina Familiei faţă de manifestările anterioare? Care sunt principalele teme abordate în cadrul evenimentului şi ce personalităţi din lumea medicală se reunesc sub egida acestui important eveniment?

Ca în fiecare primăvară, medicina de familie îşi sărbătoreşte specialitatea printr-o nouă ediţie a Conferinţei Naţionale.
Temele sunt extrem de diverse, aşa cum caracterul profund interdisciplinar al specialităţii o impune. Vom avea module dedicate anumitor capitole importante, coordonate de grupurile de lucru ale SNMF : vaccinologie, boli respiratorii, gastroenterologie, sănătate mintală, pediatrie, cardiologie etc.
Vom avea sesiuni de postere.
Vor fi ateliere interactive destinate unor aspecte practice în activitatea curentă.
Ne vom ocupa de Management şi vom decide împreună, în urma şedinţei de Senat, ce vom face în continuare în ceea ce priveşte semnarea, sau nesemnarea contractului pe 2016. ...

acum 12 luni | Citiți articolul