„Strategia noastră este să aducem medicina de familie acolo unde îi este locul în societatea românească!“

În perioada 24 – 27 martie 2016, are loc în Bucureşti ediţia a XII-a a Conferinţei Naţionale de Medicina Familiei, organizată de Asociaţia Medicilor de Familie Bucureşti – Ilfov (AMFB) şi Societatea Naţională de Medicina Familiei (SNMF). Pentru a intra în atmosfera evenimentului, stăm de vorba cu Dr. Rodica Tănăsescu, preşedinte SNMF şi vicepreşedinte AMFB.Ce noutăţi aduce această a XII-a ediţie a Conferinţei Naţionale de Medicina Familiei faţă de manifestările anterioare? Care sunt principalele teme abordate în cadrul evenimentului şi ce personalităţi din lumea medicală se reunesc sub egida acestui important eveniment?

Ca în fiecare primăvară, medicina de familie îşi sărbătoreşte specialitatea printr-o nouă ediţie a Conferinţei Naţionale.
Temele sunt extrem de diverse, aşa cum caracterul profund interdisciplinar al specialităţii o impune. Vom avea module dedicate anumitor capitole importante, coordonate de grupurile de lucru ale SNMF : vaccinologie, boli respiratorii, gastroenterologie, sănătate mintală, pediatrie, cardiologie etc.
Vom avea sesiuni de postere.
Vor fi ateliere interactive destinate unor aspecte practice în activitatea curentă.
Ne vom ocupa de Management şi vom decide împreună, în urma şedinţei de Senat, ce vom face în continuare în ceea ce priveşte semnarea, sau nesemnarea contractului pe 2016. ...

acum 11 luni | Citiți articolul

Evenimente

Conferința Națională Multidisciplinară MedDEX, Cluj


24 - 25 Mar 2017

Cluj-Napoca

Aula Umf "Iuliu Hațieganu" Cluj-Napoca


Med Solutions Intl Groupvă invită la prima ediție de anul acesta la Cluj-Napoca, a Conferințelor Interdisciplinare MedDEX, ce se va desfășura în perioada 24-25 MARTIE 2017, la Aula ”Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca (Strada Ghe. Marinescu, Nr.23).

Conferința Națională Multidisciplinară MedDEX, Timisoara


17 - 18 Mar 2017

Timişoara

Camera de Comerț Industrie Și Agricultură Timis


Tema principală a conferințelor MedDEX 2017 este „Managementul și prevenția bolilor în secolul XXI – Necesitatea unei abordări multidisciplinare” .

Conferința Interdisciplinară MedAcademy, Brasov


24 - 25 Feb 2017

Braşov

Hotel Belvedere


Health Media vă invită la Brașov, în perioada 24-25 Februarie 2017, la Conferința Interdisciplinară MedAcademy, ce va avea loc la Hotel Belvedere (Str. Stejerișului nr.11, Km 2 Drumul Poienii, Brașov).

Conferința Națională de Medicina Familiei – ediția a XIII-a Echilibrul delicat între știință, artă și comunicare, Bucuresti


30 Mar - 2 Apr 2017

Bucureşti

Crystal Palace Ballrooms


Conferința Națională de Medicina Familiei este organizată de Asociația Medicilor de Familie București-Ilfov (AMFB) și de Societatea Națională de Medicina Familiei (SNMF), la Crystal Palace Ballroooms.

Conferinta Nationala Multidisciplinara MedDEX IASI


10 - 11 Feb 2017

Iaşi

Hotel Unirea Iasi


Med Solutions Group vă invită la Iasi, pentru a doua ediție din 2017 a Conferințelor Interdisciplinare MedDEX, ce se va desfasura in perioada 10-11 februarie 2017, la Hotel Unirea Iasi.