Evenimente

Congresul Național pentru Studenți și Tineri Medici Editia a XX-a


8 - 11 Dec 2016


Țelul CNSTM este de a promova valorile medicale și de a contribui la continuitatea educației medicale de înaltă calitate. Programul ştiinţific al acestei editii este bazat pe multidisciplinaritatea conferintelor, de mare actualitate şi impact pentru domeniul medical.

Luna Internationala Alzheimer


16 - 17 Sep 2016


Pentru a reusi reducerea impactului social major al dementei este necesara cresterea capacitatii populatiei de a constientiza gravitatea si particularitatile acestei patologii, educatia populatiei in ceea ce priveste preventia si importanta depistarii precoce, sens in care evenimentul din data de 16 septembrie va aborda subiecte despre semnele bolii Alzheimer, despre preventie, despre factori de risc, despre necesitatea planului national impotriva bolii Alzheimer.

Manifestarea Reunită a Societăților Române De Endocrinologie și de Psihoneuroendocrinologie


22 - 25 Iun 2016


Ne face o deosebită plăcere să vă invităm la Manifestarea Reunită a Societăților Române De Endocrinologie și de Psihoneuroendocrinologie.

ABA - Bucharest International Conference


8 - 10 Apr 2016


Evenimentul anual dedicat analizei aplicate a comportamentului aduce la București lectori de top în terapia ABA din Statele Unite, Marea Britanie, Norvegia și România, pentru a susține prezentări și workshop-uri la a cincea ediție a Conferinței Internaționale ABA ce are loc la Universitatea Româno-Americană între 8 și 10 aprilie. Doritorii se mai pot înscrie pentru a participa la conferința din acest an completând formularul online și achitând la fața locului.

Stres, Anxietate, Depresie (S.A.D.)


13 - 14 Mai 2016


Pe 13-14 mai 2016 Houston NPA organizează la București (Hotel Ramada Parc) Conferința Națională “Stres, Anxietate, Depresie (S.A.D.)”. Ediția II se concentrează pe “Complicații și comorbidități”, fiind o manifestare cu un puternic caracter interdisciplinar.

CONFERINTA MULTIDISCIPLINARA "VIITORUL AZI: PSIHOTOXICOLOGIE SI STIINTE COGNITIVE


17 - 18 Iun 2016


Primul Congres de Toxicologie din România cu participare internațională

Al V-lea Congres Naţional de Psihiatrie 2014


8 - 11 Oct 2014


În calitate de Preşedinte al Asociaţiei Române de Psihiatrie şi Psihoterapie, sunt onorat să vă invit la cel de-al V-lea Congres Naţional de Psihiatrie, organizat la Sinaia, în perioada 08 - 11 octombrie 2014.