Evenimente

Manifestarea Reunită a Societăților Române De Endocrinologie și de Psihoneuroendocrinologie


22 - 25 Iun 2016


Ne face o deosebită plăcere să vă invităm la Manifestarea Reunită a Societăților Române De Endocrinologie și de Psihoneuroendocrinologie.

ABA - Bucharest International Conference


8 - 10 Apr 2016


Evenimentul anual dedicat analizei aplicate a comportamentului aduce la București lectori de top în terapia ABA din Statele Unite, Marea Britanie, Norvegia și România, pentru a susține prezentări și workshop-uri la a cincea ediție a Conferinței Internaționale ABA ce are loc la Universitatea Româno-Americană între 8 și 10 aprilie. Doritorii se mai pot înscrie pentru a participa la conferința din acest an completând formularul online și achitând la fața locului.

O nouă pledoarie...

Se cunoaşte că omul este un întreg „construit“ din trei sisteme: sistemul fizic, sistemul psihic şi sistemul social şi de asemenea, deoarece ştim că orice stare de ne-bine care apare într-unul dintre sisteme, perturbă întregul şi orice compensare reechilibrează, în final, acelaşi întreg... şi, nu în ultimul rând, pentru că suntem în 2016, vă propun să ne gândim care ar putea fi pentru paciente, rezultatele intervenţiilor de echipă medic ginecolog – psiholog psihoterapeut.

acum 11 luni | Citiți articolul