Evenimente

Publicitatea la medicamente și codurile etice în dezbatere la conferința PRIA Drugs and Medicine Advertising


15 Feb 2017

Bucureşti


PRIAevents, organizează conferința PRIA Drugs and Medicine Publicity în data de 15 februarie 2017, începând cu ora 10.00, eveniment în cadrul căruia vor fi dezbătute teme actuale, de interes pentru sistemul sanitar, alături de toți cei implicați, precum: legea publicității la medicamente și dispozitive medicale, codurile de conduită respectate de industria farmaceutică, codul etic pentru marketingul în industria medicamentelor, rolul reglementatorilor, rolul societăților profesionale, rolul lanțurilor farmaceutice, reglementarea publicității suplimentelor alimentare. De asemenea, rolul mass mediei, dar și al rețelelor sociale vor fi dezbătute.

Congresul UMF Carol Davila, Editia a 4-a


2 - 4 Iun 2016


In perioada 2-4 iunie 2016, Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila Bucuresti organizeaza cel de-al treilea Congres Stiintific cu participare internationala. Prestigiosi profesori universitari si cercetatori de nivel mondial vor prezenta noutatile din variate domenii ale practicii medicale, alaturi de reputati academicieni si profesori universitari din Romania.

Reducerea pericolului de infecţii prin sterilizarea corectă a instrumentarului refolosibil, prioritate pentru toate unităţile medicale

Indiferent că ajungem să ne tratăm în unităţile medicale de stat sau private, ce ne interesează în mod deosebit este calitatea actului medical, precum şi respectarea tuturor condiţiilor de curăţenie, dezinfecţie şi sterilizare - măsuri obligatorii de protecţie împotriva infecţiilor.

acum 4 luni | Citiți articolul

ȘCOALA POSTLICEALĂ SANITARĂ „CAROL DAVILA” organizează o nouă ediție a Simpozionului de Comunicări Științifice “DR. MIOARA MINCU” “TRADIȚIONAL ȘI MODERN ÎN MEDICINĂ ȘI FARMACIE”

București, 6 mai 2016 –Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” organizează în data de 18 mai o nouă ediție a simpozionului de comunicări științifice “Dr. Mioara Mincu” cu tema“Tradițional și modern în medicină și farmacie”.

acum 11 luni | Citiți articolul

Ultimele subiecte de discutie

În această categorie nu a fost deschis niciun subiect de discuţie.