Al 23-lea Congres Naţional de Dermatologie 2024

Stimaţi colegi,

Societatea Romană de Dermatologie are plăcerea de a vă invita la Congresul Naţional de Dermatologie cu participare internaţională care va avea loc în perioada 26-30 iunie 2024 la Poiana Brașov, Centrul de conferințe Alpin.

Vă anunțăm pe acestă cale că vă puteți înscrie accesând linkul inregistrare.gamatravelevents.ro, iar în secțiunea dedicată Congresului Național de Dermatologie 2024 de pe site-ul www.srd.ro veți regăsi informații legate de înregistrarea participării, informații despre cazare dar și alte informații utile.

Pregătim pentru dumneavoastră un eveniment de o înaltă ținută științifică în care vor fi abordate cele mai noi și mai importante subiecte de dermatovenerologie.

Cu peste 1100 de participanţi în 2023 și peste 150 de lectori naționali și internaționali, Congresul Național de Dermatologie are un standard ştiinţific de înaltă valoare, programul științific al evenimentului fiind alcătuit din SESIUNI DE COMUNICĂRI, PRELEGERI, SIMPOZIOANE EDUCAȚIONALE ȘI POSTERE, acestea având un impact teoretic şi practic imediat.

De asemnea, partenerii noștri din industria farmaceutică vor aduce în prim plan rezultatele celor mai noi cercetări științifice în domenii strategice ale dermatovenerologiei, contribund la dezvoltarea continuă a dermatologiei și a medicinei în general.

Pentru a contribui la dezvoltarea programului științific al CND 2024, așteptăm să ne transmiteți propunerile dvs. de lucrări pentru una dintre secțiunile CND: comunicare orală, prelegere sau e-poster, pe adresa de email office@srd.ro până la data de 10.05.2024 titlu lucrării, autorii, aparetenența acestora, informații pe care le veți regăsi în detaliu în documentul Indicații pentru realizarea lucrărilor.

Lucrările prezentate în cadrul Congresului vor fi publicate în volumul de rezumate, volum cu ISSN.

Cei care doresc sa publice sub forma unui articol, lucrarea prezentată  în cadrul programului științific al Congresului, în revista “Dermatovenerologie”, revistă indexată BDI,  trebuie să trimită lucrarea prezentată în extenso.

Vă așteptăm așadar, să trăim împreună experiența unui nou eveniment de marcă pentru dermatologia românească, în cadrul perfect pentru odihna activă, aerul pur existent în Poiana Brașov, puternic și ozonat, presiunea relativ scăzută și ionizarea intensă sunt factorii naturali care recomandă stațiunea pentru asimilarea de cunosținte noi dar și pentru relaxare.

Vă aşteptăm,
Prof. Dr. Călin Giurcăneanu, Preşedinte SRD

Dr. Alin Nicolescu, Secretar General

Conf. Dr. Magda Constantin, Trezorier SRD

Organizator: https://srd.ro/al-23-lea-congres-national-de-dermatologie/