Al XXVII-lea Congres Național de Radiologie și Imagistică Medicală 2024

Perioada 26-29 septembrie 2024, la Eforie Nord-Constanţa

Cuvânt înainte
Societatea de Radiologie și Imagistică Medicală din România este încântată să anunțe organizarea celui de-al XXVII-lea Congres Național de Radiologie și Imagistică Medicală  în perioada 26-29 septembrie 2024, la Eforie Nord-Constanţa, România.

Evenimentul își propune să promoveze schimbul de cunoștințe și colaborarea între profesioniștii în domeniul radiologiei, asigurând o experiență dinamică și antrenantă pentru toți participanții.

Suntem onorați să avem parte și în acest an de o colaborare strânsă cu Societatea Europeană de Radiologie (ESR). Astfel, pentru al doilea an consecutiv, cursul precongres va face parte din programul ESOR Visiting Professorship, fiind susținut de personalități marcante ale radiologiei europene.

O premieră o constituie organizarea unei sesiuni de examinare în vederea obținerii Diplomei Europene în Radiologie (EDIR) cu ocazia Congresului Național al SRIM. Participanții vor beneficia de taxe reduse de înscriere atât pentru examen, cât și pentru sesiunile de pregătire preliminare.

Sperăm că veți fi alături de noi cu ocazia acestui eveniment excepțional, contribuind la succesul Congresului Național de Radiologie. Vă încurajăm să participați activ la creșterea nivelului științific al manifestării prin trimiterea de abstracte atât pentru prezentările orale, cât și pentru sesiunea de postere.

Împreună suntem mai Puternici!
Conf. Univ. Dr. Radu Baz
Președinte SRIMR

Organizator: https://congres-srim.ro/