Congresul Societății Române de Cataractă și Chirurgie Refractivă și Conferința Anuală Retina 2024

Dragi colegi,

Suntem încântați să vă anunțăm cu bucurie că se apropie  Congresul Societății Române de Cataractă și Chirurgie Refractivă și Conferința Anuală Retina din 20-23 iunie 2024, ce va avea loc în însoritul Eforie Nord,  o experiență medicală și socială pe care o dorim deosebită, întrucât este Ediția Aniversară de 10 Ani!

Sesiuni științifice de top

Pregătim o serie de prezentări și cursuri susținute de specialiști de prestigiu la nivel național și internațional. Veți avea acces la informații de ultimă oră în chirurgia cataractei, chirurgia refractivă și cea retiniană, pe care le dorim interesante și foarte utile.

Surprize de neratat

Vă pregătim surprize de neuitat, de la momente de divertisment la premii speciale pentru participanți. Nu ratați ocazia de a fi martorii unor experiențe inedite care vor întregi atmosfera de sărbătoare.

Expoziții inovatoare

Explorați cele mai recente tehnologii și echipamente în cadrul expoziției noastre. Veți avea ocazia să testați produse noi și să discutați direct cu reprezentanții companiilor partenere.

Evenimente sociale memorabile

În afara sălilor de conferințe, vă invităm să participați la evenimentele sociale memorabile ce vor întări relațiile profesionale și sărbătorirea reușitelor comunității oftalmologice.

Așteptăm cu nerăbdare să vă întâlnim și să împărtășim împreună această experiență de 10 ani în lumea oftalmologiei.

Cu prietenie,

Prof. Dr. Călin Petru Tătaru

Organizator: https://srccr.ro/congres-2024/