Forumul „Progrese și inovații în oftalmologie” 2023

Dragi colegi,

Este o mare onoare pentru noi să vă invităm la Forumul „Progrese și inovații în oftalmologie” care va avea loc la Cluj-Napoca în perioada 7 – 9 decembrie 2023, la Grand Hotel Napoca, situat chiar lângă Parcul Central, la mică distanță de muzee și centrul plin de viață al istoricii noastre urbe, urmând ca în data de 10 decembrie prezentările să fie susținute online.

Manifestarea științifică se va desfășura în format fizic, participarea la o întâlnire live având numeroase beneficii, inclusiv prelegeri live, cursuri de formare a abilităților practice, oportunitatea de a interacționa cu speakerii și colegii, precum și șansa de a vizita standurile expoziționale. Forumul va fi creditat cu 24 puncte EMC.

Suntem încântați să organizăm în seara de 8 decembrie, o Gală a performanței în oftalmologie care sperăm să deschidă o tradiție a recunoașterii excelenței în cercetarea și practica clinică oftalmologică.

Înregistrarea este acum deschisă. Cu speranța că veți fi alături de noi la Cluj-Napoca, vă transmitem cele mai alese gânduri.

Simona Nicoară

Președinte, Forumul „Progrese și inovații în oftalmologie”

Organizator: https://elitemedicale.ro/progrese-si-inovatii-in-oftalmologie/