Workshop Draeger Ventilatie Mecanica

Perioada: Februarie – Iunie

Stimați colegi,

Disciplina ATI din cadrul U.M.F. “Victor Babeș” din Timișoara, cu sprijinul Draeger România, vă invită să participați la un modul de cursuri de Ventilație Mecanică dedicat medicilor rezidenți din specialitățile A.T.I., pneumologie și medicină de urgență.

Cursurile vor conține atât prezentări teoretice (lectori internaționali și naționali cu expertiză în domeniu) cât și sesiuni practice transmise live, cu frecvență săptămânală, pe o perioadă de circa 5 luni.

Prezentările vor fi înregistrate, permițând accesarea lor ulterioară, iar la final, după evaluarea cunoștințelor acumulate, se va putea obține un certificat de participare, creditat cu puncte EMC.

Ne dorim ca această formă de educație medicală să fie accesată de un număr cât mai mare de medici din întreaga țară, utilitatea abordării acestui subiect fiind incontestabilă în specialitățile noastre.

Detalii suplimentare, programul cursurilor și link-urile de accesare sunt disponibile pe site-ul www.atitimisoara.ro.
Prof. Univ. Dr. Dorel Săndesc

Locatie:
– on-site: sala curs UPU, Spitalul Clinic Judetean Timisoara
– online: https://zoom.us/webinar/register/WN_PqU_ghW2QTSOMqnPRakl7g

Durata workshop: Februarie – Iunie 2023, 3-4 sesiuni per luna. Durata sesiune: 1h 30min

Trainer: Mihai Sultan, Application Specialist Ventilatie si Neonatologie, Draeger Romania

Invitati: Emilio Carmignotto, Marketing Manager Respiratory Care – Region Europe; trainer ventilatie Draeger Academy; Studii de caz – Prof. Dr Italia, Germania.

 

Organizator: https://zoom.us/webinar/register/WN_PqU_ghW2QTSOMqnPRakl7g?timezone_id=Europe%2FBucharest