De ce își măresc femeile sânii?

Author

Publicat la data de 23-05-2023

E, uite o intrebare cu dichis! Mulți ar spune că dorința aceasta se trage din faptul că răsfoim reviste unde vedem femei cu sânii mari. Dar câte femei credeți de fapt că sunt influențate de acest lucru?

Adevărul este că femeile își doresc mărirea sânilor pentru că le conferă o încredere mai mare în ele. Da, așa e! De ce? Pentru că sânii reprezintă un element al sexualității feminine alături de buze și ochi. Da, bine ,veți spune dar cum le ajută asta? Simplu! Orice femeie știe de când este fetiță că o femeie, spre deosebire de un bărbat, are sâni. Aceasta este imaginea mentală cu care crește și este reală. Atunci când devenită femeie vede că nu are sâni sau sânii sunt mici, se produce o inhibare a ei ca persoană. Aceasta duce la o stare de evitare a socializării, în special cand în grup sunt femei “cu sâni”, o stare de deprimare și o scădere sau pierdere a încrederii de sine, pe care mai până deunăzi o avea. Da! Mărindu-și sânii începe să se simtă femeie la adevarata și totala ei valoare. Și asta este strict partea psihologică.
Dar hai să vă spun partea emoțională! O femeie își dorește sâni mai mari pentru ca rochia pe care o poartă să drapeze frumos pe sâni, iar vara să poată purta o rochiță cu bretele și să fie mândră de asta. Femeia vrea să poarte o bluză sau o rochie cu o croială care o imbracă. Rochia să îmbrace doamna, nu doamna să îmbrace rochia! Știți vorba aceea: cel mai frumos aspect la o rochie este femeia care o poartă.
Dar mai vrea ceva! Vrea să poată purta, da vrea, sutiene cu dantelă, cu jumătate de cupă, sutiene sexy și adevărate! Iar acest lucru este posibil dacă ai sâni!

Din aceste motive femeile apelează la operația de mărire a sânilor.
O femeie care are în vedere mărirea sânilor trebuie să fie pregătită psihologic pentru schimbare și sa fie în formă fizică bună. La prima ei consultație la chirurgul plastician trebuie să explice dorințele și așteptările ei în vederea obținerii rezultatului dorit.
Cel mai important aspect în realizarea intervenției de mărire a sânilor este alegerea tipului de implant și mărimea acestuia. Cel mai bun mod de a alege mărimea perfectă este să fii pe aceeași lungime de undă cu chirurgul plastician, astfel încât să poată anticipa “look”-ul care te va face fericită. Eu îmi petrec de obicei 30-60 de minute cu pacientele care doresc mărirea sânilor, iar comunicarea ne ajută să alegem dimensiunea finală potrivită.
Implanturile mamare folosite de Dr Radu Voicu în cei peste 20 de ani de experiență sunt implanturile cu gel siliconic coeziv Eurosilicone, rotunde și anatomice. Alegerea tipului de implant necesar este realizat în urma consultației, în funcție de aspectul inițial al sânilor și dorința pacientelor. Implanturile mamare Eurosilicone, prin programul de garanție extinsă, oferă garanție pe viață la rupere și contractură capsulară. Ce înseamnă aceasta? Răspunsul este foarte simplu și clar: dacă după realizarea intervenției de mărire a sânilor, oricând în perioada următoare, chiar și după foarte mulți ani, în situația unei spargeri a implantului sau apariției contracturii capsulare (aspecte extrem de rar întâlnite), Eurosilicone schimbă gratuit ambele implanturi, nu numai cel afectat, cu un volum pe care îl consideră medicul și pacienta util la acel moment. Aceasta deoarece pe parcursul anilor sânii suferă modificări datorate posibilelor sarcini, alăptări, variațiilor de greutate și este posibil ca după ani, volumul necesar pentru un aspect tonic și estetic al sânilor să fie altul decat cel inițial.
După intervenție pacienta primește un card cu informații referitoare la datele de identificare ale implanturilor folosite. Prin intermediul acestui card este înscrisă în programul de garanție extinsă Eurosilicone.
Implanturile mamare Eurosilicone conțin gel siliconic coeziv cu densitate mare, ceea ce conferă implantului o stabilitate de durată, cu un aspect estetic și tonic al sânilor.

De asemenea, capsula implantului este formată din silicon solid cu suprafața texturată cu o granulație care reduce riscul apariției contracturii capsulare. Rezistența acestei capsule la rupere este de 400%, ceea ce înseamnă că trebuie să își mărească dimensiunile de 4 ori pentru a se rupe, ceea ce nu este cazul implantului, fiind introdus într-o zonă protejată.
Intervenția de mărire a sânilor cu implanturi mamare Eurosilicone se efectuează cu anestesie generală, necesită 1 noapte de internare în clinică, după care pacienta poate pleca acasă urmând să ne revedem la intervale de timp specifice pentru control. Impactul din punct de vedere al durerii este minim și poate fi resimțit ca o febră musculară la nivelul pieptului pentru 1-2 zile, după care dispare treptat.
După operația de mărire a sânilor nu este recomandată o eventuală sarcină pentru 9 luni de la operație.
Un alt aspect important de discutat este posibilitatea de alăptare cu implanturi mamare. După operația de mărire a sânilor cu implanturi Eurosilicone pacientele pot alăpta. Poziționarea implantului nu interferează cu capacitatea glandei mamare de a produce lapte.
Operația de mărire a sânilor cu implanturi mamare este singura variantă concretă prin care se poate mări volumul sânilor astfel încât să se obțină sâni tonici și armonizați perfect cu restul corpuui.
Explicații amănunțite și mai diverse găsiți pe canalul de Youtube Dr. Radu Voicu. Pentru informații personalizate aștept e-mailul dumneavostră la office@bendis.ro.
Dr. Radu Voicu recomandă purtarea bustierei postoperatorii timp de 2 săptămâni în mod permanent și apoi 4 săptămâni timp de o jumătate de zi. Se va evita purtarea sutienelor cu sârmă până la 3 luni de la operație și evitarea eforturilor și exercițiilor fizice timp de 6 săptămâni, după care acestea pot fi reluate treptat.

Dă share la acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.