De Ziua Internațională a Diabetului, poveștile salvează vieți!

Author

Publicat la data de 16-11-2023
Categoria: Stiri

Cei aproape 1,5 milioane de oameni cu diabet din România se luptă cu boala în fiecare zi. Pe ei i-ar putea ajuta să afle poveștile altor persoane care trăiesc cu acest diagnostic și care se bazează pe tehnologie pentru a-și îmbunătăți calitatea vieții. Micile războaie pe care le duc în fiecare zi necesită curaj dincolo de ceea ce văd oamenii.

Georgiana D., credit foto Dexcom

Trebuie să spunem lumii că există o modalitate mai ușoară de a gestiona diabetul cu tehnologia CGM (monitorizarea continuă a glucozei), astfel încât persoanele cu diabet să aibă șansa de a-și trăi viața la maxim.

De Ziua Internațională a Diabetului, a fost lansat site-ul #SeeDiabetes, o galerie online care prezintă imagini de impact și povești ale persoanelor cu diabet. Credem că o imagine spune o mie de cuvinte, iar aceste imagini povestesc cum este să trăiești cu o boală ascunsă și neînțeleasă. Prin împărtășirea poveștilor și fețelor Dexcom Warriors, dorim să arătăm de ce extinderea accesului la tehnologia CGM (monitorizarea continuă a glucozei) este atât de importantă pentru toate persoanele cu diabet din România.


Printre cei care au luat parte la ședința foto de la Londra s-a aflat și o tânără din România, Georgiana D. Imaginile ei, capturate de un celebru fotograf de modă, se află în galeria #SeeDiabetes și pot fi văzute în lumea întreagă, alături de cele ale altor persoane cu diabet din toată lumea care și-au împărtășit poveștile și stările în fața camerei. 

Dă share la acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.