A 13-a ediţie a Conferinţei Naţionale a SNRIR 2024

Societatea de Neuroradiologie și Radiologie Intervențională din România (SNRIR) are deosebita plăcere de a anunţa organizarea celei de-a 13-a ediţii a Conferinţei Naţionale a SNRIREvenimentul se va desfăşura în perioada 12-14 aprilie 2024, la Poiana Braşov!

Manifestarea se adresează comunității medicale și științifice din specialităţi precum Radiologie- Imagistică, Neurologie, Neurochirurgie, Urologie, Ginecologie, Endocrinologie, Cardiologie, Oncologie, dar şi tuturor subspecialităţilor conexe interesate de domeniul Radiologiei şi Neuroradiologiei intervenţionale. În această ediţie vom mai avea şi o sesiune dedicată Neuroradiologiei diagnostice, dar şi o sesiune a rezidenţilor.

Similar edițiilor anterioare, vom avea ocazia să ascultăm prezentările unor lectori de renume național și internațional, lideri de opinie în domeniul pe care-l reprezintă, conturate într un program ştiinţific deosebit de complex si care va cuprinde alaturi de prezentări,workshop-uri tip hands-on şi sesiuni interactive.

Lansăm, pe această cale, către toți colegii invitația de a participa la Conferinţa Naţională a Societăţii de Neuroradiologie şi Radiologie Intervenţională din România, ediţia a 13-a, eveniment ştiințific de înaltă ţinută științifică medicală, care va aduce un plus de valoare orizontului profesional al tuturor participanţilor.

Vă aşteptăm cu drag să ne fiți alături!

Conf. Dr. Bogdan Popa
Preşedinte Societatea de Neuroradiologie și Radiologie Intervențională din România (SNRIR)

Organizator: https://simpozion-snrir.ro/