A VIII-a Conferință Națională a Societății Române de Hemostază și Tromboză 2023

Stimați colegi,

Dragi prieteni,

Avem deosebita onoare de a lansa un moment special pe care fiecare dintre noi îl simțim în felul său, o treaptă urcată pe un drum de cunoaștere și experimentare.

Ne face mare plăcere să vă invităm la a VIII-a Conferință Națională a Societății Române de Hemostază și Tromboză, care va avea loc în perioada 09 – 11 noiembrie 2023,  în format hybrid.

Așa cum ne-am obișnuit, acest eveniment constituie o cerință obiectivă și poate deveni o realitate a activității noastre profesionale, dar și sociale, prin educarea pacienților, printr-o comunicare corectă, prin transmiterea sentimentului responsabilității din perspectiva cunoașterii realității. Conferința face posibilă și chiar necesară identificarea și conștientizarea unor probleme majore ale patologiei hemostazei.

Vedem această Conferință SRHT ca pe o provocare pentru întreaga societate medicală românească întrucât actorii sunt toți specialiștii care vin în contact cu patologia hemostazei: atât specialiști de laborator cât și practic toate domeniile clinice: hematologie, obstetrică-ginecologie, medicină internă și cardiologie, oncologie, chirurgie etc. fiecare în parte reprezentând domenii specifice, iar în ansamblu, întreaga școală medicală românească și cu audiență la nivel internațional.

Vă mulțumim pentru interesul arătat prin însăși prezența dumneavoastră la acest forum care oferă cadrul optim pentru a face schimburi de idei și informații.

Cu drag,

Comitetul organizare SRHT

Înregistrați-vă aici!
PROEVENTS & CONFERENCE,
www.medical-congresses.ro