A XXIX-a Conferință a Societății Române de Hematologie 2023

Perioada: 4 – 8 octombrie 2023

Stimați colegi,  
Știință, Interacțiune, Dezvoltare! Acestea sunt direcțiile pe care am construit conceptul celei de-a 29-a Conferințe Naționale de Hematologie Clinică și Medicină Transfuzională și a 7 a ediție a Conferinței Naționale de Transplant Medular.    

 Împreună cu dumneavoastră suntem convinși că vom realiza un congres științific de referință, interactiv, iar informațiile pe care le vom dezbate pe parcursul celor 5 zile vor contribui la dezvoltarea educației noastre medicale, cu impact direct în managementul pacienților cu afecțiuni hematologice.     

Conferința Națională de Hematologie Clinică și Medicină Transfuzională reprezintă evenimentul științific consacrat pentru comunitatea medicilor hematologi, precum și pentru cea de medicină transfuzională din România.    

Împreună cu comitetul științific am construit un program centrat pe tematici de interes cu focus pe bolile maligne în hematologie.     

Schimbul de experiență și poziționarea hematologiei românești în context internațional reprezintă continuarea obiectivelor centrale ale ediției 2023, iar anul acesta în România am invitat, și suntem extrem de onorați că au acceptat invitația noastră, lideri de opinie în hematologie de la nivel internațional.     

Anul acesta ni se alatură și Societatea Română de Transplant Medular astfel, speakeri români și internaționali, precum și cu dumneavoastră, participanții din cadrul celei de-a 29-a Conferințe Naționale de Hematologie Clinică și Medicină Transfuzională și a 7 a editie de a Conferinței Naționale de Transplant Medular, suntem convinși că vom scrie împreună o pagină în istoria manifestărilor științifice din hematologie.     

Prin știință și schimb de experiență, fiecare dintre noi și împreună, contribuim la dezvoltarea hematologiei românești din România. Pacienții noștri au nevoie ca noi să fim la curent, prin astfel de acțiuni de educație medicală continuă, cu cele mai noi informații din domeniile noastre de interes. În numele Comitetului Științific al celei de-a 29-a Conferințe Naționale de Hematologie Clinică și Medicină Transfuzională  

Cu prietenie și deosebită considerație,     
Prof. Dr. Daniel Coriu,  
Președintele Societății Române de Hematologie  
Președintele Colegiului Medicilor din România

Organizator: https://eventsmax.ro/evenimente/A-XXIX-a-Conferin%C8%9B%C4%83-a-Societ%C4%83%C8%9Bii-Rom%C3%A2ne-de-Hematologie-12182/