Conferința de Pneumologie Pediatrică PNEUMOPED și Congresul Național de Fibroză Chistică Timișoara 2023

Perioada: 25 – 28 octombrie 2023

UMF “Victor Babeș” Timișoara, Sala Aula Magna
18 CREDITE EMC

Dragi colegi, 

Asociația Națională Română de Mucoviscidoză (Fibroză Chistică) în colaborare cu Universitatea de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” Timișoara vă invită la cea de-a V-a ediție a conferinței de Pneumologie Pediatrică PNEUMOPED 2023, organizată în conjuncție cu Congresul Național de Fibroză Chistică în perioada 25 – 28 octombrie 2023, în capitala culturală europeană, Timişoara.

Edițiile anterioare s-au bucurat de un real succes, de aceea ne așteptăm la un număr important de participanți și prezentări deosebite, alături de partenerii noștri. Această manifestare va include tematica referitoare la maladii frecvente în patología pediatrică, ca infecțiile respiratorii pediatrice, astmul copilului, wheezing-ul recurent, tusea cronică, alergiile copilului, COVID la copil, dar vizează şi teme noi ca ecografia pulmonară în pediatrie, alimentația în bolile respiratorii și noi terapii.

Obiectivul conferinței este de a prezenta soluții practice și actuale în cea mai frecventă patologie din practica pediatrică, cu scopul de a oferi pacienților noștri cel mai competent suport și o viață sănătoasă. Lucrările vor avea caracter practic, vor fi ilustrate cu prezentări de cazuri și teme importante, noutăți despre astmul copilului, fitoterapie, aerosoloterapie, imagistică în pneumologia pediatrică, patologia somnului etc.

Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag la o nouă manifestare a Asociației Naționale Române de Mucoviscidoză!

Conf. Univ. Dr. Ioana Ciucă, MD, PhD, Pediatric Pulmonologist

Pentru inscriere click AICI.

Organizator: https://digital.medichub.ro/evenimente/conferin-a-de-pneumologie-pediatrica-pneumoped-i-congresul-na-ional-de-fibroza-chistica-timi-oara-2023_713