Conferinta Multidisciplinara Targu Mures 2023

Perioada: 26 – 28 Octombrie 2023, UMFST TG.MURES, Amfiteatrul Facultatii de Medicina Dentara

Dragi colegi,

Am placerea de a va invita sa participati la o noua intalnire multidisciplinara pe care o organizam anual. A VII-a Conferinta Multidisciplinara este organizata de Asociatia pentru Ecografie Mures, cu sprijinul Centrului Medical Topmed, in parteneriat cu UMFST Târgu-Mures, și Colegiul Medicilor din judetul Mures.

Evenimentul este unul hibrid, creditat cu 18 puncte EMC. Toți lectorii vor fi prezenți în sala de conferință a facultății de Medicina Dentara a UMFST Târgu-Mureș. Pentru participanți este posibilă și conectarea online.

Conferința este structurată din mese rotunde pe anumite teme, care reunesc specialiști de marcă și cadre medicale de prestigiu din centrele universitare din Cluj-Napoca, Timișoara și Târgu-Mureș. Sperăm că paleta de subiecte abordate va fi de interes pentru un număr mare de specialități și pentru dumneavoastră. Pentru a asigura o îndurmare a pacientului spre calea optimă de rezolvare a problemelor sale, este necesar sa cunoaștem ceea ce este nou și în alte specialități decât cea proprie.

Am convingerea că doar colaborarea multidisciplinară poate să aducă un diagnostic rapid și rezolvarea terapeutică optimă a pacienților care ni se adresează.

Dr. Gomotîrceanu Adriana, Președintele Comitetului de Organizare

Pentru inscriere click AICI.

Organizator: https://conferintamultidisciplinara.ro/