Conferința Națională de Neuroștiințe Moderne “Boala Parkinson & Alte Tulburări de Mișcare”, Ediția a V-a 2024

Conferința Națională de Neuroștiințe Moderne “Boala Parkinson & Alte Tulburări de Mișcare”

Președinte CNN „BP&ATM”: Conf. Univ. Dr. Lucian EVA

Președinte Executiv CNN „BP&ATM”: Dr. Florentina DANCIU

Perioada: 11-13 Aprilie 2024

Locație: Spitalul Clinic de Urgență “Prof. Dr. Nicolae Oblu”, Iași

Educație Medicală Continuă: 18 Credite EMC

Website: www.neurostiinte.com.ro

Avem onoarea de a vă anunța că în perioada 11-13 Aprilie 2024, Iașul revine în atenția întregii comunități medicale din țară prin intermediul celei de a V-a ediții a Conferinței Naționale de Neuroștiințe Moderne “Boala Parkinson & Alte Tulburări de Mișcare” eveniment coordonat de Spitalul Clinic de Urgență “Prof. Dr. Nicolae Oblu”, Asociația „Human Brain Academy” (HBA), cu sprijinul Societății de Neurologie din România (SNR) și al Societății Române de Neurochirurgie (SRN).

Conferința Națională de Neuroștiințe Moderne “Boala Parkinson & Alte Tulburări de Mișcare” este un punct de referință pentru comunitatea medicală ieşeană, un eveniment devenit de tradiție, atât prin aria științifică acoperită cât și prin participare, reușind în fiecare an să reunească specialiști în neurologie, neurochirurgie și neuroștiințe din România și din afara țării, care vor împărtăși din experiența lor profesională și de viață în diagnosticul și dispensarizarea pacienților cu boala Parkinson.

La ediția din acest an organizatorii își propun ca experții medicali, cercetătorii și practicienii din domenii variate (neurologie, neurochirurgie, neuroștiințe, psihiatrie, reabilitare medicală, kinetoterapie, gastroenterologie, geriatrie, cardiologie, logopedie, nutriție, urologie, medicină de familie, farmacie, asistență medicală și socială) să poarte un dialog constructiv centrat pe noutăți în diagnosticarea, tratamentul și managementul bolii Parkinson și altor tulburări de mișcare, oferind o platformă unică de schimb de cunoștințe, dezbatere și colaborare.

De asemenea în cadrul evenimentului, în data de 13 aprilie 2024 va fi organizată o sesiune specială „Patient Journey”, dedicată poveștilor, experiențelor și nevoilor pacienților și aparținătorilor lor. Prin această inițiativă organizatorii doresc să sublinieze importanța perspectivei umane în abordarea bolii Parkinson.

Programul Conferinței va include Sesiuni Plenare cu cercetări de avangardă și studii de caz, Workshop-uri Interactive pentru îmbunătățirea abilităților practice, Simpozioane Satelit organizate de companii lider în domeniu, prezentând inovații și produse precum și Sesiuni de Networking.

Evenimentul va avea loc în perioada 11-13 Aprilie 2024, la Biblioteca Spitalului Clinic de Urgență “Prof. Dr. Nicolae Oblu”, în format Hibrid (Prezență fizică – Sesiunile se vor desfășura în format ONSITE cu transmisia ONLINE a lucrărilor).

„Conferința Națională de Neuroștiințe Moderne “Boala Parkinson & Alte Tulburări de Mișcare” ne oferă o
mare oportunitate de a ne alătura experților, profesorilor și practicienilor, în jurul celor mai importante
dezbateri despre boala Parkinson & Alte Tulburări de Mișcare din lumea de azi, care vor atrage o gamă largă de gânduri, cercetări și practici din diferite specialități pentru a analiza și revaloriza convingerile de lungă durată, atitudinile și modurile de explorare în neuroștiințele moderne”, declară Conf. Univ. Dr. Lucian EVA, Președintele Congresului.

Acest eveniment reprezintă o dovadă în plus că Spitalul Clinic de Urgență “Prof. Dr. Nicolae Oblu” este un
adevărat Centru de Excelență în Domeniul Medical.

Cu aceste gânduri în minte, vă așteptăm cu căldură la Iași, centru cultural și academic de renume, în perioada 11-13 aprilie 2024, pentru a vă bucura de frumusețea orașului în plină primăvară și a vă alătura acestui eveniment stimulativ și productiv. Vă încurajăm să diseminați această invitație către toți cei interesați.
Pentru informații suplimentare vă invităm să accesați site-ul oficial al evenimentului: www.neurostiinte.com.ro

ÎMPREUNĂ VOM REUȘI!
Conf. Univ. Dr. Lucian EVA, Președinte Conferință
Dr. Florentina DANCIU, Președinte Executiv Conferință

Organizator: https://neurostiinte.com.ro/