Conferinta Nationala de ONCOLOGIE in Practica Medicala 2023

 

Perioada:  18-20 mai 2023 , ONLINE

Conferinta se va desfasura online pe platforma online dezvoltata de A.M.R. si folosita la CNOnco (cu care deja sunteti familiarizati de la editiile anterioare). Aceasta va oferi o experienta de participare foarte apropiata, avand toate elementele si etapele integrate.Pentru a acomoda numarul mare de lucrari internationale perioada de desfasurare a Conferintei se decaleaza pentru 18-20 mai 2023.

Conferința are loc ONLINE plus ONSITE la Academia Română (Sala I.H.R.) cu prezență fizică în limita a 200 de participanți.

Conferința, în cele trei zile de desfășurare, cuprinde atât sesiuni științifice generale, cât și sesiuni pe specialități medicale.

Conferința aduce la zi metodele de prevenție și depistare precoce, dezbateri și studii privind tratamentele actuale, ghiduri și protocoale ce stau la baza activității medicului.

Conferința aduce laolaltă specialiști din domeniile medicale implicate în patologia oncologică, pentru a discuta noutățile din prevenția, depistarea precoce a cancerului, precum și un up-to-date terapeutic.

Participanții au ocazia realizării unui schimb de cunoștinte cu specialiști și practicieni din domeniu, conferința având și caracter de curs cu dezbateri interactive-interdisciplinare pe marginea subiectelor incluse în programul științific.

Conferința se adresează medicilor din specialități medicale, chirurgicale, oncologie, radiologie și imagistică medicală, pediatrie și medicină de familie.

Conferința multidisciplinară de Oncologie în Practica Medicală aduce la un loc specialistul oncolog și medicul de familie în dorința de a stabili un dialog activ și proceduri clare pentru abordarea pacientului oncologic în ambulator și spital.

Conferința va fi creditată EMC

Pentru inregistrare clickAICI.

Organizator: https://onco.medica.ro/2023/