Conferinta Nationala de Somnologie Pediatrica cu participare internationala – Editie aniversara 10 ani (2013-2023)

Perioada: 27-29 aprilie 2023, Bucuresti

Sub egida Clubului Regal al Medicilor, Asociatia pentru tulburari de somn la copii si adolescenti organizeaza editia aniversara a Conferintei Nationale de Somnologie Pediatrica cu participare internationala care marcheazӑ 10 ani de la iniţierea acestui proiect unic in Romania. Evenimentul va avea loc In Bucuresti, in perioada 27-29 aprilie 2023.

Conferinta este in curs de creditare de catre Colegiul Medicilor din Romania si de catre OAMGMAMR.

Se adresează profesioniştilor din domeniul medical din specialitatile:pediatrie, pneumologie, ORL, neurologie, psihiatrie, endocrinologie, cardiologie, ATI, gastroenterologie, medicina de familie, neonatologie, ortopedie si chirurgie pediatrica, fizio-kinetoterapie, ortodontie si alte specialitati implicate in abordarea multidisciplinara a pacientilor pediatrici de orice varsta cat si in tranzitia catre varsta adulta.

Coordonatorul stiintific: Sef de lucrari dr. Mihaela OROS

Partenerii stiintifici ai conferintei sunt: Societatea Românӑ de Pediatrie, Societatea Românӑ de Pneumologie, Secţiunea de Somnologie şi Ventilaţie Non-Invazivӑ a Societӑţii Române de Pneumologie, Asociaţia Românӑ de Psihiatrie a Copilului şi Adolescentului şi Profesii Asociate, Asociaţia Medicilor de Familie Bucureşti, Academia Step by Step Education.

Evenimentul este sprijinit de World Sleep Society.

Termen limita de inscriere:  10 aprilie 2023.

Taxa de participare: 140 lei pana in 10 martie 2023 (inclusiv) si 280 lei intre 11 martie si 10 aprilie 2023 (inclusiv) pentru medici primari si specialisti.

Taxa de participare pentru medici rezidenti, medici pensionari si studenti: 0 lei.

Pentru informatii suplimentare, va rugam, sa ne scrieti la adresa: office@clubulregal.ro

Pentru inscriere click AICI.

 

Organizator: https://www.clubulregal.ro/event/a-x-a-conferinta-nationala-de-somnologie-pediatrica-cu-participare-internationala-2/