Conferința Națională de Urgențe Pediatrice, I-PEM/Iași-Pediatrics Emergency Medicine 2023

Stimati colegi,

În numele Unității de Primire Urgențe a Spitalului Clinic de  Urgențe pentru Copii “Sfânta Maria” Iași sunt onorată să vă invit la Conferința Națională cu participare Internațională, de Urgențe Pediatrice, I-PEM/Iași-Pediatrics Emergency Medicine 2023, ediția a II-a, pe 06.09.2023-08.09.2023.

Scopul conferinței este de a reuni cadre didactice universitare, cercetători, medici implicați în managementul pacientului de vârstă pediatrică, care poate fi oricând, oriunde o urgență medico-chirurgicală, legală sau socială. Programul conferinței “Urgențe vitale pediatrice” va include sesiuni educaționale teoretice și practice, pe baza tendințelor din domeniu, rezultatelor cercetării și practicii medicale, sub formă de prezentări orale și postere. Atelierele practice vor viza noțiunile esențiale, salvatoare de viață, prezentări captivante și utile, în urgențele pediatrice.

I-PEM 2023 repezintă o oportunitate de a discuta, de a împărtăși din experiența dobândită și de a fi împreună “on-site”, în orașul Iași.

Vă așteptăm cu drag,

Președinte I-PEM 2023
Conf. Univ. Dr. Solange Tamara Roșu, MD, PhD, U.M.F. “Grigore T. Popa” Iași
Medic Șef Unitatea de Primire Urgențe,
Spitalul Clinic de Urgențe pentru Copii “Sfânta Maria“ Iași

Organizator: https://ipem.ro/