Conferința Tromboembolismul venos 2023

Perioada: 28 – 29 aprilie 2023, Centrul de conferinte Hanul cu Tei, Bucuresti

Stimați colegi,

Tromboembolismul venos este o problemă de sănătate publică de primă importanță, care interesează  medicii dintr-un număr foarte mare de specialități medicale. 

Argumentele țin de formularea corectă a termenilor și enunțarea definițiilor, de datele epidemiologice, de costuri(directe și indirecte), de măsurile care se impun privind prevenția/profilaxia, de tratamentul curativ al diverselor forme de boală, de corecta instituire  a tratamentului antitrombotic, de metodele terapeutice intervenționale, care se impun în anumite cazuri, de urmărirea și supravegherea  pacienților.

Este important să realizăm nucleul de bază al acestei patologii, de înțelegere și de lucru și pe care specialiștii din diversele discipline interesate să grefeze aspectele strict specifice ale disciplinei pe care o reprezintă.

Societatea Română de Medicină Vasculară, relativ recent creată, își dorește ca la acest prim mare eveniment sub formă de conferință, să se răspundă la toate întrebările/problemele ridicate și  mai mult, să se  formuleze și redacteze un protocol de bune practici vizând diagnosticul și tratamentul pacienților cu tromboembolism venos.

Vă așteptăm cu mult drag și în număr cât mai mare!
Dr. Sorin Băilă

Pentru inscrieri click AICI.


Organizator: http://www.medixhost.ro/ro/evenimente/249/inscrieri