Conferintei Nationale Buna Practica in Obstetrica-Ginecologia, 2024

Perioada: 27 – 28 Septembrie 2024, Zenith Hotel Conference & Spa, Constanta

Dragi colegi, 

Suntem contemporanii unei epoci in care informația crește / se schimbă cu o viteză amețitoare (poate chiar mai  logaritmic decât  în alte perioade, în  medicină). Este tot mai dificil să discernem valoarea și onestitatea pletorei de publicații științifice. Trăim un timp când mass-media, internetul sau rețelele sociale au devenit  surse majore (și neverificate!) de informație. Pe de altă parte, observăm o creștere semnificativă a nivelului de calitate așteptat, atât de pacienții noștri, cât și de noi, medicii.

Obstetrica-Ginecologia nu face excepție acestor tendințe – cu extraordinara dezvoltare a specialității, a subspecialităților, a multiplelor evoluții ale altor specialități sau domenii ale cunoașterii.

Avem, deci, cu atât mai mult nevoie de îndrumare, în beneficiul pacienților și al cadrelor medicale.

Vă invităm, exact în acest context, să clarificam aspecte importante ale profesiunii noastre, cu obiectivul bunei practici. Participarea și feedback-ul la edițiile anterioare, bazate pe ghiduri clinice, au relevat interesul și importanța abordării recomandărilor din perspectiva acestei (bune)practici medicale, care să ofere satisfacție tuturor părților implicate. Din perspectiva solidă, a medicinii bazate pe evidente. În  Obstetrica-Ginecologie.

Prof. Univ. Dr. Vlad TICA

Președinte Conferință

Organizator: https://medcongresses.eventsair.com/og-goodclinicalpractice/