Congresul Național al Societății Române de Endocrinologie 2024

Perioada: 30 iunie – 3 iulie 2024, Grand Hotel Napoca, Cluj-Napoca

Dragi colegi,

Al 32-lea Congres Național al Societății Române de Endocrinologie, organizat în inima Transilvaniei, la Cluj-Napoca, se anunță ca un eveniment deosebit.

Cluj-Napoca este un centru universitar cu tradiție și deschidere către idei și oameni, considerat, printre principalele orașe cu o ascensiune rapidă în diversitatea economică, datorită amestecului perfect de istorie, artă și inovație.

Programul științific se va desfășura pe parcursul a patru zile, cuprinzând sesiuni dedicate noilor descoperiri clinice si translationale în endocrinologie, cercetării științifice și prezentării de cazuri. Suntem onorați să vă invităm să participați și să ascultați lectori români de renume și invitați internaționali de prestigiu.

Congresul oferă o oportunitate excepțională de a interacționa cu profesioniști ce împărtășesc pasiuni și interese similare, facilitând stabilierea unor relații de comunicare și colaborare menite să persiste și după încheierea evenimentului. Participarea la congresul din acest an nu doar vă va ține la curent cu cele mai recente informații, ci și vă va oferi prilejul de a vă conecta la comunitatea de endocrinologi din România, într-un cadru caracterizat de colegialitate și prietenie.

Prof. Univ. Dr. Carmen Georgescu
Președinte Societatea Română de Endocrinologie

Organizator: https://endo2024.medical-congresses.ro/