Congresul Naţional de Reumatologie 2023

Societatea Română de Reumatologie are plăcerea să vă invite la Congresul Naţional de Reumatologie,  care se va desfășura în perioada 5 – 7 octombrie 2023, la Cluj-Napoca.

Congresul National de Reumatologie este deja tradiție. Tradiție înseamnă obiceiuri care se statornicesc, se repetă și se transmit. Preluate de la cei dinaintea noastră și duse mai departe de cei care vin după noi.

Cu un program stiintific ambitios și variat, subiecte de actualitate si un grup de lectori de elită din țară și din afara ei și cu 1 zi de cursuri precongres pe teme de actualitate si multidisciplinare, următorul Congres național de reumatologie va fi nu doar un eveniment de cea mai înaltă ținută științifică, dar si prilejul de a fi din nou împreună.

Clujul e superb la început de toamnă, deci pentru toate aceste motive vă așteptăm la Cluj in octombrie !

Prof. Dr. Simona REDNIC
Preşedintele Societății Române de Reumatologie

DESPRE CONGRES
Lucrarile Congresului se vor desfasura cu prezenta fizica, in salile de conferinte de la Centrul CREIC – Centrul Regional de Excelență pentru Industrii Creative.Programul stiintific preliminar va fi disponibil dupa 1 august, iar cel final la 1 septembrie si va fi creditat EMC.

Sesiunea de postere si expozitia medicala vor fi organizate, pe perioda Congresului, in Centrul CREIC – Centrul Regional de Excelență pentru Industrii Creative.

Cazarea participantilor se va face la hotelurile Beyfin, Campeador, Capitolina , Golden Tulip, Grand Napoca , Hampton by Hilton , Lola Et Lolea , Platinia, Ramada, Univers T si se face exclusiv prin compania Business Travel. Deoarece centrul CREIC este situat la o oarecare distanță de centrul orașului transportul de la hoteluri la centru va fi aranjat de către organizatori cu un orar prestabilit. Informatii suplimentare privind oferta de cazare gasiti in formularul de inscriere, pentru detalii contactati secretariatul organizatoric.

ÎNSCRIERE LA CONGRES

Înscrierea la Congres se face numai online folosind formularul de mai jos. Înscrierea se validează în urma confirmării plăţii, care poate fi făcută online, folosind link-ul de mai jos sau în contul O77BRDE445SV62358944450 deschis la BRD – Agenția Triumf, beneficiar ASOCIAȚIA SOCIETATEA ROMÂNĂ DE REUMATOLOGIE, specificând numele întreg al persoanei pentru care se face plata, precum și detalierea serviciilor plătite (taxă congres, cotizație SRR anul 2023). Confirmarea inscrierii la congres va fi facuta doar dupa achitarea taxei de participare.

TAXA DE PARTICIPARE LA CONGRES:

  • Medici membri ai SRR*: 500 de lei
  • Medici non-membri ai SRR: 700 de lei
  • Medici rezidenți în reumatologie #/ medici reumatologi pensionați&: 300 lei, indiferent de data înscrierii
  • Alte categorii (farmacisti, biologi, kinetoterapeuți etc.): 300 de lei, indiferent de data înscrierii

Pentru a beneficia de acest nivel al taxei este obligatorie plata cotizației de membru pentru anul 2023

Este necesară dovedirea calității de medic rezident în reumatologie, prin copia carnetului de rezident, completat la zi

Este necesară dovedirea calității de medic pensionar cu copia talonului de pensie

Înscrierea include accesul la lucrările Congresului, mapa conținând materialele congresului, diploma de participare cu credite EMC.

TAXA DE MEMBRU AL SRR PENTRU ANUL 2023:

  • Membri titulari: 250 de lei
  • Membri asociați (inclusiv medici rezidenți): 125 de lei.
  • Membrii de onoare și cei titulari pensionați nu plătesc cotizație.

Pentru inscriere click AICI.