Congresul Societății Române de Strabologie și Oftalmopediatrie cu tema – Actualități în Oftalmologia Pediatrică și Strabologie 2023

Stimați colegi,
Avem bucuria de a vă transmite detalii despre a 10a Ediție a Congresului Societății Române de Strabologie și Oftalmopediatrie având ca temă: Actualități în Oftalmologia Pediatrică și Strabologie (Updates in Pediatric Opthalmology and Strabismus), care va avea loc în perioada 0406 mai 2023, la Brașov, în format hibrid.

Limbile oficiale ale congresului sunt româna și engleza.
Conținutul științific al congresului va acoperi aproape toată patologia oftalmopediatrică și forme de strabism particulare. Subiecte de mare interes cum ar fi: Glaucomul pediatric, Corneea pediatrică, Terapia genică în Boala Leber, Nistagmusul, Ambliopia, Miopia, Strabismul legat de vârstă, Imagistica în strabologie, Indicațiile de aur ale toxinei botulinice în tratamentul strabismului, Cataracta pediatrică, Paralizia de Nerv VI, Sindromul Duane, Obstrucția congenitală de Duct Lacrimonazal și Dacriocistorinostomia endoscopică la copil, Tumorile orbitare pediatrice, Retinoblastomul, Retinopatia de prematuritate, Ptoza congenitală, Anestezia pediatrică, dar și multe altele vor fi prezentate sub formă de lecturi sau minicursuri de către lectorii noștri invitați, cărora le mulțumim pe această cale.

Avem șansa unică de a avea alături de noi în cadrul congresului nume sonore din Strabologia și Oftalmologia Pediatrică internațională ca: Prof. Seyhan Ozkan (Turcia), Prof. Ken Nischal (USA), Prof. Francis Munier (Elveția), Dr. Giovanni Marcon, Dr. Maximilian-Joachim Gerhardt (Germania), Prof. Dr. Dan Georgescu (USA), alături de mai mulți lectori români cu expertiză.

Împreună vom construi un program educațional de înaltă ținută.
Vom omagia doi dintre specialiștii nostri care au deschis drumul oftalmologiei pediatrice în România: Prof. Dr. Cristina Vlăduțiu și Dr. Constanța Nascutzy.

Nu în ultimul rând, vă invităm la workshopurile care vor preceda cele două zile de lucrări și care reprezintă o premieră absolută în România.

Cu deosebită considerație,
Dr. Daniela Cioplean, Președinte Societatea Română de Strabologie și Oftalmopediatrie
Vice-Președinte ESA

  • Înregistrați-vă la Congres pe https://congres.srsop.ro/ .
  • Tarife de participare

Pentru a fi la curent cu toate detaliile referitoare la Congres, urmăriți-ne pe: Facebook si Instagram.

Contact Departament Înregistrări

Ioana Stoichiță

+40 726 268 222

srsop@eventsdesign.ro

 

Professional Congress Organizer

Events Design

www.eventsdesign.ro

Organizator: https://congres.srsop.ro/