Congresul Universității de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” Bucureşti 2023

Eveniment creditat cu 18 credite Educație Medicală Continuă de Colegiul Medicilor din România, 24 ore de Educație Medicală Continuă de Colegiul Medicilor Stomatologi din România și 40 ore de Educație Farmaceutică Continuă de Colegiul Farmaciștilor din România.

Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti va organiza cea de-a unsprecezea ediţie a congresului său în perioada 26-28 octombrie 2023, eveniment ştiinţific de amploare, cu participare internaţională. Congresul se va desfășura fizic în Bucureşti, la Palatul Parlamentului și va fi transmis ONLINE pe platforma www.congresumf.ro

Pentru participarea GRATUITĂ la eveniment este necesară pre-înregistrarea dumneavoastră prin intermediul formularului de înscriere de pe site-ul evenimentului (pe baza căruia se creează un cont pe platformă) și să selectați tipul de participare dorit, FIZIC sau ONLINE.

ÎNSCRIERI
TERMEN LIMITĂ:  16 octombrie 2023
*Dacă nu ați mai participat la alte ediții anterioare în platforma congresumf.ro este necesar ca mai întâi să vă creați un cont și ulterior pe baza adresei de e-mail și a parolei completate în formular, să vă logați și să vă înscrieți la eveniment.
**Dacă aveți deja cont creat în platformă, nu trebuie decât să vă logați cu adresa de email și parola folosită la crearea contului și să vă înscrieți.

Programul științific al congresului poate fi consultat pe site.

Vă așteptăm la cea de-a unsprezecea ediție a Congresului UMF Carol Davila – Perspective interdisciplinare, o sărbătoare a excelenței medicale!

Cu prietenie,
Comitetul de Organizare al Congresului

Organizator: https://www.congresumf.ro/?fbclid=IwAR3U6sq4e9-w34aSL3MzOz5gJGfOefNYqYix5W38DSMpnWMDFj3XBitSuQg