Al XXVII-lea Congres National al Societatii Romane de Pneumologie, 2022

Perioada: 2 – 6 noiembrie 2022

Dragi colegi,

Societatea Romana de Pneumologie (SRP) are deosebita placere de a va invita in toamna aceasta la cel mai mare eveniment al sau: al 27-lea Congres National al Societatii Romane de Pneumologie,ce va avea loc in perioada 2-6 noiembrie 2022.

Congresul din acest an reprezinta inca o experienta inedita, intrucat se va desfasura in format hibrid, la Sinaia si online.

Astfel, participantii vor putea viziona o serie de simpozioane live, transmise in direct din sali, vor putea vizita zona expozitionala online, precum si zona de e-postere, insa sunt asteptati in numar cat mai mare in salile de conferinte si zona expozitionala din locatia aleasa pentru desfasurarea Congresului SRP, Hotelul International din Sinaia.

Speram ca acest Congres sa ne readuca pe cat mai multi impreuna, pentru stiinta, dupa o perioada in care am fost separati de ecranele dispozitivelor.

Congresul SRP 2022 constituie o oportunitate de a interactiona cu expertii in domeniu, de a avea acces la instrumente clinice de ultima generatie, de a explora idei inovatoare pentru ingrijirea si prevenirea afectiunilor respiratorii alaturi de profesionistii in domeniu.

Tema centrala a Congresului este Pneumologia: de la stiinta la multidisciplinaritate si inovatie si isi propune sa expuna descoperirile stiinfifice si reperele majore in contextul actual creat de dezvoltarea mijloacelor de diagnostic si tratament in cadrul general al abordarii multidisciplinare a bolilor respiratorii, pe masura ce medicina personalizata devine din ce in ce mai prezenta in practica medicala actuala.

Vom continua impreuna traditiile Societatii Romane de Pneumologie si ne dorim ca aceasta editie a Congresului SRP sa reprezinte o experienta profesionala memorabila, care sa asigure accesul la un spectru larg de abordari, metode si cercetari in domeniul afectiunilor respiratorii, intr-o perspectiva multidisciplinara.

Asteptam sa ne revedem la Sinaia!

Roxana Maria Nemes, Presedintele Societatii Romane de Pneumologie

Pentru inscriere click AICI

Organizator: https://www.congres-srp.ro/