MEDICINA VIITORULUI – UN NOU CAPITOL ÎN SĂNĂTATEA PUBLICĂ 2024

20 MARTIE 2024 ONLINE, ORA 11.00

Sub înaltul Patronaj al COMISIEI PENTRU EDUCAȚIE din Senatul României, Academia Medicilor pentru Excelență în Sănătate – AMES, împreună cu Patronatul Antreprenorilor din Domeniul Medical, au deosebita onoare de a vă invita la Conferința cu titlul: MEDICINA VIITORULUI – UN NOU CAPITOL ÎN SĂNĂTATEA PUBLICĂ, care va avea loc Miercuri, 20 martie 2024, începând cu ora 11:00, online, prin aplicatia ZOOM.

Conferința își propune să ofere participanților informații despre potențialul imens al furnizării serviciilor de telemedicină în regim de servicii publice accesibile în rețeaua națională de asigurări de sănătate.

De asemenea, nevoia de a readuce încrederea în corpul medical românesc, în medicul român și în sistemul medical din țara noastră este una acută.

In Acest sens AMES a demarat un proiect inedit, de mare impact, având ca unic scop acela de a aduce în fața tuturor medicii excelenți ai României, mulți dintre ei fiind total necunoscuți publicului larg.

Așa a luat ființă proiectul “Doctor de nota 10”, proiect care va fi prezentat in cadrul evenimentului.

Dintre obiectivele conferinței enumerăm:

  • Evidențierea importanței accesului public la serviciile de telemedicină;
  • Prezentarea platformei eTELEDOC;
  • Prezentarea proiectului „DOCTOR DE NOTA 10”.

MANAGEMENT EVENIMENT

 

Organizator: https://conferintemedicale.ro/produs/medicina-viitorului-un-nou-capitol-in-sanatatea-publica-20-martie-online/