PLASTIC SURGERY&CORRECTIVE DERMATOLOGY CONFERENCE -4th edition, 2023

Perioada: 13-15 October 2023, Timisoara Convention Center

Stimati colegi,

In cele trei editii ale Plastic Surgery & Corrective Dermatology Conference desfasurate la Timisoara, s-au abordat si dezvoltat teme de interes major pentru chirurgi plasticieni, dermatologi si colaboratori de alte specialitati (chirurgie generala, maxilo-faciala, ORL, antomie patologica, oncologie, odontologie ), cum ar fi: Reconstrucția primară a sânului după mastectomia profilactică cu ADM și implant mamar pre pectoral, Tumorile cutanate, Marii Arsi – 6 ani de la Colectiv, Abordari estetice si reconstructive la nivelul fetei.

Abordarea holistica multidisciplinara a pacientului este obiectivul principal al acestei manifestari stiintifice, astfel incat medicii prezenti la lucrari sa perceapa la adevarata valoare importanta acestei colaborari in vederea cresterii calitatii actului medical si imbunatatirea rezultatelor terapeutice.

Urmatoarea tema propusa pentru evenimentul din toamna lui 2023 este reconstructia si remodelarea aloplastica – principiu terapeutic folosit in chirurgia plastica si nu numai.

Va invitam sa participati la Plastic Surgery & Corrective Dermatology Conference-4th edition, care se va desfasura in perioada 13-15 octombrie 2023 la Convention Center din Timisoara, o manifestare stiintifica medicala nationala cu participare internationala, organizata de catre Asociatia Medicala de Dermatologie Corectiva in colaborare cu Clinica de Chirurgie Plastica si Microchirurgie Reconstructiva, Casa Austria Timisoara si sub inaltul patronaj al Universitatii de Medicina si Farmacie Victor Babes din Timisoara si al Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din România.

Vom continua acordarea bursei “ Prof.Dr. Tiberiu Bratu” initiata la editia din 2022 si adresata medicilor rezidenti cu activitate stiintifica demonstrata pe perioada desfasurarii lucrarilor. Ca si in editiile anterioare Conferitna va fi cu prezenta fizica si creditata cu puncte EMC.

Va asteptam cu drag
Prof.Dr. ZORIN CRAINICEANU
Presedinte al Plastic Surgery & Corrective Dermatology Conference-4th edition
Presedinte al  Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania (ACPR)

Organizator: https://correctivedermatology.ro/