PneumoNexus – „Bolile Pulmonare Obstructive”

Stimati colegi,

În perioada 23-25 noiembrie 2023, la Biblioteca Națională a României din București, Sectiunea 9G (Noua Generație) a Societății Române de Pneumologie va organiza o conferință medicală de excepție, intitulată PneumoNexus, având ca temă centrală „Bolile Pulmonare Obstructive” .

Ce aduce nou PneumoNexus?
Informații Practice de Ultimă Oră: Conferința va pune accent pe cele mai recente descoperiri și metode de tratament în domeniul bolilor pulmonare obstructive. Prin intermediul speakerilor noștri de renume din Serbia, Bulgaria, Ungaria, Cehia, Grecia, Polonia, Moldova și Franța, participanții vor avea acces la informații de vârf, prezentate într-un mod aplicat și relevant.

Schimb de Experiență: PneumoNexus va reuni aproximativ 150 de tineri pneumologi din regiune, oferind o oportunitate unică de a compara și contrasta abordări și practici medicale din diferite țări. Acest schimb de cunoștințe va îmbogăți experiența fiecărui participant și va stimula inovația în domeniu.

Platformă de Networking: Dincolo de sesiunile academice, conferința va oferi ample oportunități de networking. Tinerii pneumologi vor avea șansa de a-și extinde rețeaua profesională, de a iniția colaborări și de a discuta despre provocările și oportunitățile din domeniul pneumologiei.

Cu respect,
Marius Balint Gib
Președinte Sectiunea 9G (Noua Generație) a Societății Romane de Pneumologie

Organizator: https://www.medixhost.ro/ro/evenimente/261/inscrieri