Rehabilitation of Foot and Ankle – Common Injuries in Sports – Conferință Internațională 2023

Data: 12 mai, 2023
Locația: Comitetul Olimpic și Sportiv Român, București

Knowledge is Power!

Vă invităm la Conferința Științifică Multidisciplinară „Rehabilitation of Foot and Ankle — Common Injuries in Sports” ce se va desfășura Vineri, 12 Mai 2023 în sala Amfiteatru a Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

Specialistii implicati in abordarea terapeutica a traumatismelor gleznei si ale piciorului, mai ales la sportivi, stiu ca recuperarea rapida poate fi o adevarata provocare!

Conferinta „Rehabilitation of Foot and Ankle — Common Injuries in Sports” vine să vă ajute să găsiți soluții terapeutice și răspunsuri.

Conferința creează un cadru de înalt nivel științific cu experți internaționali și români care vă vor prezenta cunoștințele, expertiza și abordarea lor terapeutică în patologiile gleznei și ale piciorului. Aveți șansa de a afla ultimele noutăți și abordările moderne în domeniul afecțiunilor sportive ale gleznei și ale piciorului.

Participarea la conferință va oferă un prilej excepțional de a învăța de la unii din cei mai buni oameni de știință din lume, de a dezbate și de a împărtăși cunoștințe astfel încât să deveniți un specialist mai bun!

Evenimentul este de neratat pentru medici ortopezi, de medicină sportivă, fiziokinetoterapeuți, antrenori sportivi, pentru care excelența este un standard!

Coordonatori științifici

  • Prof. Dr. Nat Padhiar, Conducătorul departamentului de Medicină Pediatrică Sportivă la Universitatea Queen Mary, Londra
  • Dr. Codruța Cioponea, Medic Medicină Fizică și Reabilitare, specializat în diagnosticul și tratamentul afecțiunilor musculoscheletale. Director Medical RE+CONDITION

Speakeri

  • Prof. Dr. Nicola Maffuli, Chirurg ortoped de renume internațional. Profesor onorific al departamentului de Medicină Fizică și Sportivă din cadrul Universității Queen Mary, Londra
  • Prof. Dr. Markus Walther, Director Medical. Schön Klinik München, centru medical acreditat FIFA și specializat în afecțiunile gleznei și piciorului
  • Prof. Toni Arndt, Profesor de biomecanică. Președintele Societății Internaționale de Biomecanică
  • Dr. Sorin Ghiea, Medic Radiologie și Imagistică medicală. Specializat în Imagistică Musculo-scheletală
  • Kinetoterapeut Dr. Daniela Stanca, Doctor în științe medicale. Terapeut manual certificat IFOMP
  • Dr. Iozefina Botezatu, Medic Primar Ortopedie și Traumatologie, specializat în Chirurgia Piciorului
  • Flabio Carmona, Antrenorul echipei naționale de Triatlon
Organizator: https://recondition.ro/footandankleintlconference/