ReziDerma 2023

Stimaţi colegi medici rezidenţi,

Societatea Romană de Dermatologie are plăcerea de a vă invita la cea de-a zecea ediție ReziDerma, Conferinţa Naţională a medicilor rezidenţi, specialitatea Dermatovenerologie, care va avea loc în Oradea  în  perioada 22 – 24 septembrie 2023.  Cazarea va fi la Hotel Continental Forum Oradea, Aleea Ștrandului nr. 1, Oradea 410051  iar programul științific va fi la Teatrul Regina Maria, sala Mare.

Costurile cu înscrierea, transportul centralizat (autocar din centrele universitare),  masa şi cazarea (2 nopţi în cameră dublă câte două persoane de acelaşi sex) vor fi susţinute în totalitate de către Societatea Română de Dermatologie doar pentru medicii rezidenţi din specialitatea dermato-venerologie.

Înregistrările se fac accesând link-ul: https://inregistrare-reziderma.gamatravelevents.ro/ . Pentru participarea dvs. la acest eveniment este obligatorie completarea formularului de înregistrare până la data de 01.09.2023 . Lipsa înregistrării atrage dupa sine imposibilitatea participării la acest eveniment  în condiţiile mai sus menţionate. (nu mai beneficiati de gratuitate la cazare, transport și masă).

Medicii rezidenți care se înscriu și nu mai participă, fără să anunțe în timp util acest fapt (până la data de 01.09.2023), nu vor mai beneficia de gratuitate la edițiile viitoare ale ReziDerma. Excepție fac cazurile de forță majoră.

Medicii rezidenți care nu trimit formularul de înregistrare până la data de 01.09.2023 și doresc să participe la ReziDerma trebuie sa achite costurile aferente transportului, cazării și meselor, în limita locurilor disponibile.

Pentru medicii rezidenți din alte specialități care doresc să participe la această manifestare, se va percepe o taxă de înregistrare de 200 lei care va fi plătită pe loc, la secretariatul Conferinței. Această taxă include mapa,  participarea la lucrări și serviciile de masă. Nu include cazarea.

Pentru programul științific, vă rugăm să trimiteți rezumatele prezentărilor pe care intenţionaţi să le susţineţi, menţionând titlul şi autorii nu mai târziu de 01.09.2022 pe adresa de email:

office@srd.ro, conform indicațiilor de realizare a rezumatelor. În cazul în care nu primiți confirmare de primire, vă rugăm retrimiteți.

Rezumatele trebuie să îndeplinească următoarele condiţii:

– editare într-un fişier Word, Times New Roman, font de 12 la un rând

– maximum 1.500 de caractere (jumătate de pagină A4)

– precizare tip lucrare – pe lucrare (colt dreapta sus): P – poster sau CR – comunicări orale care vor participa la concursul pentru rezidenţi (toate comunicările orale vor participa la concursul pentru rezidenți)

– titlu, rezident-autor (obligatoriu medic rezident), medicul îndrumător de caz (acolo unde este cazul), alti medici care au participat la realizarea lucrarii, clinica de provenienţă sau unitatea medicală căreia îi aparţin. Menționăm că pentru eventuala premiere va fi luat în calcul doar rezidentul-autor. În momentul trimiterii rezumatului, vă rugăm să precizați dacă rezidetul-prezentator este diferit de rezidențul- auitor

– contact: telefon, email, adresă de corespondenţă al rezidentului-autor.

– trimitere pe e-mail la office@srd.ro  până cel târziu 01.09.2023.

!Rezumatul trebuie salvat si trimis cu urmatoarele caracteristici în denumire:

nume prenume autor – titlul lucrarii –indicativul de prezentare (P,CR)

Pentru buna desfășurare a programului științific și pentru evitarea apariției de decalaje orare, vă rugăm să ne trimiteți prezentarea pe care o veți susține, în format ppt sau pptx până la data de 10.09.2023. Vă rugăm să aveți în vedere faptul că timpul alocat fiecărei comunicări orale  este de 7 minute. După 6 minute de prezentare veți fi atenționați printr-un semnal sonor, apoi, la sfârșitul celor 7 minute alocate prezentarea se va întrerupe.

Menţionăm că cei care vor trimite lucrarea in extenso (tip articol), vor avea această lucrare publicată într-un număr al revistei Societăţii Române de Dermatologie, Dermatovenerologia, revistă indexată BDI.

!Autorii de postere sunt rugaţi să trimită lucrările în format JPG – portrait orientation, arhivate prin folosire de transfer intermediat (ex. www.transfer.ro, www.fastupload.ro) la adresa office@srd.ro până la data de 01.09.2023. Vizualizarea posterelor va fi posibilă într-un spaţiu special amenajat în cadrul Conferinţei.

Vă aşteptăm,
Prof. Dr. Călin Giurcăneanu, Preşedinte SRD
Dr. Alin Nicolescu, Secretar General SRD
Conf. Dr. Magda Constantin, Trezorier SRD


 

Organizator: https://srd.ro/reziderma-2023-home/