ROSPEN – Al XXIII-lea Simpozion National de Nutritie Clinica 2023

Perioada: 9-11 noiembrie 2023
Locatie: Poiana Brasov

Organizator: Societatea Romana de Nutritie Enterala si Parenterala – ROSPEN
NOTA: Pachetele disponibile la cerere, contractele se incheie cu Logos Consult

Stimați colegi,

E toamnă și pentru mulți dintre dumneavoastră, ca si pentru noi, acest anotimp este asociat cu nutriția clinică de calitate și cu Simpozionul Național de Nutriție Clinică al ROSPEN.

Anul acesta e însă un an mai aparte întrucât condițiile de pandemie din ultimii doi ani ne-au făcut sa amânăm întâlnirea de anul trecut pentru câteva luni și ca urmare Al XXII-lea Simpozion National de Nutriție Clinică și Metabolism s-a desfășurat în perioada martie-aprilie 2022, urmat la scurtă vreme, în iulie 2022, de a II-a ediție a Workshop-ului de Nutriție Clinică.

ROSPEN și Directorul Simpozionului de anul acesta D-na Prof. Dr. Ioana Grigoraș au facut eforturi sa vă ofere o ediție memorabilă care a stat sub semnul diversității. Am avut invitați de marcă precum Prof. Dr. Reto Stoker, Prof. Dr. Remy Meier, Prof. Dr. Dan Longrois care au susținut ștacheta înaltă așa cum v-am obișnuit deja din edițiile anterioare.

Workshopul din iulie a fost conceput pentru tinerii rezidenți și specialiși care au fost atrași de faptul că anul acesta a fost o ediție cuprinzând noțiuni de bază în nutriția clinică oferind astfel un start pentru cei care au dorit să inceapă studiul acestei științe.

Acum ne pregătim intens pentru următoarea noastră ediție a Simpozionului societății (a XXIII-a) care se va desfășura în a doua săptămână de noiembrie 2023.

Până atunci însă alte proiecte sperăm că vor prinde viață:

Workshop de Nutriție Clinică și Metabolism, ediția a III-a, care se va desfașura în perioada 27-31 martie 2023

Cursul postuniversitar Nutritia clinica in perioada perioperatorie și la pacientul critic care se va desfașura in perioada 31 ianuarie-3 februarie 2023 la București.

Vă așteptăm alături de noi la următoarele proiecte.
Prof. Dr. Ioana Grințescu
Președinte ROSPEN


Contact pentru contracte & secretariat tehnic:  Logos Consult
Mihaela Agaficioaie: : 0722510567 email: mihaela@logosconsult.eu
Website: www.rospen.ro; https://simpozion.rospen.ro/

Organizator: http://www.rospen.ro/page.aspx?pageid=25