Sindromul Lynch – de la teorie la practică

Stimați parteneri,

Societatea Romana de Sindrom Lynch are deosebita onoare de a vă invita la webinarul “Sindromul Lynch – de la teorie la practică”, în perioada 7-8 decembrie 2023. Evenimentul va avea loc în două părți pentru a adresa aspecte diferite ale afecțiunii:

  • Partea I: Sindromul Lynch în oncologie și gastroenterologie
  • Partea II: Sindromul Lynch în oncologie și ginecologie

Manifestarea științifică se adresează medicilor, rezidenților și specialiștilor din domeniul oncologiei, gastroenterologiei și ginecologiei. Evenimentul se focusează pe un program științific de excepție, cu speakeri de renume, paneluri de discuții și sesiuni dedicate diverselor specializări.

Ne dorim să continuăm demersul nostru de instruire și creşterea gradului de diagnostic, optimizarea screening-ului și alinierea tratamentului din România la standardele occidentale, pentru pacienţii cu Sindrom Lynch.

Susținerea și interesul dumneavoastră din anul precedent pentru acest eveniment au contribuit la realizarea acestei manifestări. Astfel, vă aștemptăm și anul acesta, pentru ca împreună să oferim viitorilor specialiști in domeniu șansa unei pregatiri de exceptie.

Cu mulțumiri,
Dr. Oana Cristina Voinea

Dr. Gabriel Becheanu

Organizator: https://www.medical-congresses.ro/evenimente-proevents/sindromul-lynch/