Simpozionul STOP Cancer, Ediția a VII-a 2023

Perioada: 20-22 aprilie 2023

DRAGI COLEGI,

În numele Comitetului de Organizare ne revine o desebită plăcere de a vă invita să participați la sesiunile celui de-al VII-lea Simpozion Translațional de Oncologie Personalizată pentru Combaterea Cancerului care se va desfășura în perioada 20-22 aprilie 2023 la București, la Hotelul Crowne Plaza, în format hibrid.

Participarea la simpozion se poate face atât prin prezența fizică în sală, cât și online, prezentările fiind transmise live pe platformele Zoom și Youtube, astfel încât ele vor fi putea fi urmărite atât de către medicii oncologi din București, cât și de către cei din alte zone ale țării și din străinătate.

Simpozionul Translațional de Oncologie Personalizată (STOP Cancer-România) se desfășoară sub egida “Societatii Transdisciplinare de Oncologie Personalizată pentru Combaterea Cancerului” cu colaborarea “Asociația Medicilor Cancerologi din România” (AMECRO).

La această ediție participă chirurgi-oncologi, radioterapeuți, oncologi medicali, anatomopatologi și cercetători în domeniul științelor fundamentale din România, SUA, Canada și Europa de Vest. Intenția noastră este, pe de o parte, de a facilita dialogul între specialiștii oncologi din România și diaspora, iar pe de altă parte, de a crea o platformă de oncologie translațională pentru schimbul de informații și idei între cercetătorii din diferite domenii ale științelor fundamentale și clinicienii oncologi în scopul dezvoltării de proiecte comune.

Prin aceste platforme de colaborare și informare dorim să contribuim atât la îmbunătățirea modalităților de diagnostic ale cancerului cât și la ameliorarea prognosticului și a calității vieții pentru pacienții cu cancer din România.

Pe platforma www.stop-cancer.ro aveți acces la înregistrările video ale lucrărilor prezentate în cadrul edițiile anterioare ale simpozionului STOP Cancer, și de asemenea la înregistrările video ale cursului de oncologie pentru medicii rezidenți.

Prezenţa lectorilor de peste hotare precum şi a dumneavoastră ne onorează şi garantează succesul Simpozionului. Limba oficială a Simpozionului este limba română.

Pentru înscriere la Simpozion vă invităm să accesați site-ul: www.stop-cancer.ro/
Pentru orice fel de întrebări/nelămuriri/informații suplimentare/ comentarii ne puteți scrie la: contact@stop-cancer-romania.ro

Vă invităm să vizitați si site-ul cu informații dedicate pacienților cu cancer: https://stopcancertv.ro/

precum și noul număr al revistei, Journal of Medical and Radiation Oncology apărut sub egida Societății Transdisciplinare de Oncologie Personalizată pentru Combaterea Cancerului,

https://jmedradonc.org/

Simpozionul va fi creditat EMC! .

Bine ați venit!
Comitetul de organizare

Sustinut de: Asociaţia Societăţii Transdisciplinare de Oncologie Personalizată pentru Combaterea Cancerului

Pentru inscriere click AICI.

Organizator: https://www.stop-cancer-romania.ro