SYNTHESIS 2024 – Școala de Medicină Internă 2024

Participarea la SYNTHESIS 2024 – Școala de Medicină Internă  se poate realiza cu prezență fizică la Hotelul Ramada din Iași și/sau cu prezența ONLINE.

SYNTHESIS 2024 – Școala de Medicină Internă  se va desfășura în perioada 13 – 15 Mar 2024 cu prezență fizică la Hotelul Ramada din Iași, dar și cu transmisia ONLINE a lucrărilor. Platforma folosită pentru transmiterea ONLINE va fi ZOOM, iar datele de conectare vor fi transmise cu câteva zile înainte de startul manifestării. Locurile cu participare fizică sunt limitate, iar ocuparea acestora pe parcursul evenimentului se face pe baza principiului „primul venit, primul servit”. Nici o rezervare a locurilor cu participare fizică nu este posibilă.

Taxele de participare includ:

  • accesul FIZIC si/sau ONLINE la toate sesiunile ştiintifice (unele sesiuni ştiințifice se pot desfaşura doar cu participare fizică, altele doar cu participare online, majoritatea hibrid) care au loc ȋn cadrul evenimentului;
  • accesul la materialele evenimentului;
  • programul final ȋn format tipărit și/sau online downloadabil de pe website-ul evenimentului;
  • certificatul de participare/absolvire  cu credite EMC pe baza prezenței la eveniment şi a transmiterii corecte a tuturor informațiilor solicitate prin formularul de ȋnregistrare.

Participanții care vor efectua înregistrarea după data de 01 martie 2024 nu vor mai putea primi materiale de eveniment în format fizic. Taxele de înregistrare garantează accesul la conținutul medical din cadrul manifestării (impreună cu serviciile mai sus menționate) , în forma şi durata în care organizatorii facilitează accesul la acest conținut, fără a garanta o anumită durată de timp în zile sau ore pe parcursul unei zile din cadrul activității respective.

Participanții îşi asumă transmiterea corectă şi completă a tuturor informațiilor necesare pentru emiterea certificatelor de participare/absolvire.

Ȋnregistrarea la SYNTHESIS 2024 – Școala de Medicină Internă presupune şi plata taxei de participare. Toate plățile taxelor de participare se fac ȋn lei, online cu cardul bancar către SC FOCUS EVENT SRL, RO 24361916

Click aici pentru a merge ȋn pagina de ȋnregistrare!

Organizator: https://inmedis.ro/