Workshop de Endoscopie Bronșică cu tema „Incursiuni în Bronhologie”

Dragi colegi,

În numele Comitetului de Organizare, avem deosebita plăcere și onoare de a vă invita să participați la Workshopul de Endoscopie Bronșică cu tema „Incursiuni în Bronhologie” care va avea loc în Centrul Universitar Cluj-Napoca, în perioada 18-20 Mai 2023.

Prin obiectivele propuse și programul științific al manifestării ne dorim să continuăm periplul în tainele bronhologiei, să descoperim noutățile legate de rolul și importanța acestor investigații în diagnosticul și tratamentul patologiei bronhopulmonare, împreună cu personalități de marcă în domeniul bronhologiei, care ne vor împărtăși din experiența lor profesională. Propunerea din acest an este atractivă atât prin modul de organizare al sesiunilor cât și prin oferta tematică care deschide o fereastră pentru discuții și interactivitate.

La sfârșitul acestei manifestări, sperăm încununată cu succes, ne propunem ca fiecare să dobândească noi cunoștințe utile pentru practica curentă. Ne dorim ca această întâlnire în domeniul bronhologiei să fie benefică pentru medici și pacienți deopotrivă.

Vă așteptăm cu drag în Centrul Universitar Cluj–Napoca!
,,NO ONE IS BORN WITH EXPERIENCE OR SKILLS”
Prof. Dr. Doina TODEA, 
Organizator Workshop

Dr. Mărioara ȘIMON, Organizator Workshop Instructor în bronhologie WABIP

Prof. Dr. Roxana Maria NEMEȘ, Președinte Societatea Română de Pneumologie

Conf. Dr. Ariadna Petronela FILDAN, Președinte Secția de Bronhologie SRP

Prof. Dr. Ruxandra ULMEANU, Președinte Secțiunea de Cancer Pulmonar, Coordonator Național al Programului pentru Atestat în Endoscopie Bronșică

Organizator: https://eventsdesign.eventsair.com/workshop-de-endoscopie-bronic–incursiuni-in-bronhologie