Zilele Institutului de Psihiatrie „Socola” Iași 2023

Locație şi format eveniment
Zilele Institutului de Psihiatrie „Socola” Iași se vor desfăşura ȋn perioada 02-07 octombrie 2023 ȋn format ONSITE  la Palas Congress Hall, cu transmisia ONLINE a lucrărilor.  Locurile cu participare fizică sunt limitate, iar ocuparea acestora pe parcursul evenimentului se face pe baza principiului „primul venit, primul servit”. Nici o rezervare a locurilor cu participare fizică nu este posibilă.

Ȋnregistrare şi plată
Ȋnregistrarea se realizează online pe website-ul evenimentului, iar plata taxelor de participare se face online prin card bancar ȋn contul operatorului manifestării, SC FOCUS EVENT SRL, RO24361916.. Pentru mai mute informații, mergi la secțiunea ÎNREGISTRARE.

Rezumate
Rezumatele vor putea fi transmise prin MyAbstract ȋn perioada ȋn care sesiunea de transmitere a rezumatelor este deschisă. Mai multe informații legate de procedure de editare şi transmitere a rezumatelor vor fi comunicate odată cu deschiderea sesiunii.

Creditare EMC/CPR
Zilele Institutului de Psihiatrie “Socola” Iași 2023 vor fi creditate de către Colegiul Medicilor din România, Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, Colegiul Psihologilor din România.

Fizioterapeuții vor beneficia de creditare prin echivalarea individuală a certificatelor de participare la Colegiul Fizioterapeuților.

Organizatori

  • Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași
  • Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” Iaşi
  • Colegiul Medicilor din România
  • Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România – Filiala Iași
  • Colegiul Psihologilor din România

Operator eveniment

FOCUS EVENT

www.focusevent.ro

contact@focusevent.ro

 

Organizator: www.zilelepsihiatriei.ro