Stop infecțiilor la poarta de intrare în organism

Author

Publicat la data de 15-04-2024
Categoria: Boli Infecțioase

În sezonul rece, în perioada schimbărilor de temperatură, când numărul virozelor respiratorii și faringitelor crește semnificativ, dar și în sezonul cald, când apar infecţii virale cu un grad mare contagiune, zona gurii și a nasului reprezintă principala poartă de intrare a virusurilor în organism, iar absorbţia prin mucoasa bucală se face foarte rapid.

ESBERITOX N pentru funcționarea normală a sistemului imunitar, cu 3 substanțe active extrase din plante, care se completează în acțiune una pe cealaltă. Acestea sunt Thujae occidentalis herba 2 mg, Echinaceae radix 7,5 mg, Baptisae tinctoriae radix 10 mg.

Adjuvant în

  • Tratamentul infecțiilor respiratorii acute (virale sau bacteriene) la copil sau adult;
  • Infecții respiratorii recurente;
  • Infecții favorizate de imunodeficiența temporară;
  • Boli contagioase în colectivități;
  • În perioada schimbării anotimpurilor, pentru prevenția infecțiilor respiratorii.

ESBERITOX N Tablete de la primele simptome de răceală, cu doză corespunzătoare grupei de vârstă. Administrarea concomitentă cu produsul a unor preparate simptomatice precum spray nazal, analgezice sau produse de tuse și răceală este posibilă și adesea eficientă.
SPRAY-UL ANTIVIRAL
Folosirea spray-ului ANTIVIRAL de la primele semne ale inflamației mucoasei bucale și faringiene susţine apărarea naturală a organismului conţine o combinaţie de extracte naturale din scoarţă de stejar (Quercus cortex) şi rădăcină de lemn dulce (Glycyrrhiza glabra) care calmează iritația mucoasei bucale şi ajută la regenerarea acesteia. În plus, dexpanthenolul din compoziția spray-ului stimulează cicatrizarea şi vindecarea mucoasei bucale.

Dă share la acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.