A XII-a ediție, Primăvara Dermatologică Ieșeană 2023

Perioada: 24-30 aprilie 2023

Distinşi colegi,
Dragi prieteni ai Primăverii Dermatologice Ieșene,

Suntem onorați și fericiți să vă anunțăm că înscrierile pentru Primăvara Dermatologică Ieșeană (PDI) 2023 sunt deschise!

Aflată la cea de-a XII-a ediție, Primăvara Dermatologică Ieșeană promovează interdisciplinaritatea în dermatologie încă de la prima sa ediție, în 2012, câștigându-și, prin originalitatea conceptului și elitismul informației științifice poziția de lider în peisajul dermatologic românesc.

Și în acest an vă așteptăm la Hotelul Internațional din Iași, în perioada 24-30 aprilie să dezbatem împreună cu reputați lectori naționali și internaționali cele mai noi și mai impactante subiecte de dermatologie medicală, de dermatoalergologie, de chirurgie dermatologică, de dermatopediatrie și dermatocosmetologie.

Elitismul incontestabil al PDI este rezultatul muncii în echipă al familiei de lectori ai conferinței, care pregătesc cu entuziasm, cu dăruire și înalt profesionalism peste 100 de CURSURI, PRELEGERI ȘI WORKSHOPURI menite să alinieze dermatologia românească standardelor internaționale.
Cu siguranță, cheia succesului PDI este asigurată de dialogul constructiv și armonios dintre participanți și lectori, ceea ce garantează un transfer dinamic de experiența medicală în ambele sensuri, desigur în folosul pacienților.

Cele mai noi cuceriri ale cercetării științifice sunt diseminate în rândul colegilor practicieni într-o manieră modernă, plăcută și ușor de asimilat, grație calităților excepționale ale speakerilor consacrați ai PDI. Astfel, educația medicală continuă în rândul medicilor devine din obligație o plăcere și un prilej de a reîntâlni prieteni și mentori, dar și de a dezvolta noi colaborări profesionale.

PDI creează o scenă de neegalat pentru dialogul între generații, studenții, rezidenții, medicii specialiști, asistenții medicali, farmaciștii și cadrele didactice reputate atât din Universitatea de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași cât și din universitățile medicale din țară, întâlnindu-se într-o atmosferă de lucru, dublată de prietenie și respect reciproc.
PDI construiește punți între specialitățile medicale, pacienții reușind să beneficieze de îngrijirea atentă și performanță a unor echipe interdisciplinare.

Partenerii noștri din industria farmaceutică aduc pe scena PDI rezultatele celor mai noi cercetări științifice în domenii strategice ale dermatologiei, contribund la progresul continuu al dermatologiei și al medicinei în general.
Acestea sunt doar câteva argumente pentru care vă invităm să treceți în calendarul dumneavoastră PDI ca o conferință la care să participați în număr cât mai mare. Noi, Comitetul de organizare, vă promitem o experiență medicală excepțională, greu de egalat!

Cu deosebită considerație și prietenie,


Prof. Dr. Daciana Elena Brănişteanu
Preşedinte PDI
Preşedinte ADEM

Pentru inscreiere click AICI.

Organizator: https://pdi.ro/